No SSO cookie

Bavaria Fest la Automobile Bavaria

voteaza
(5/ 1)
Bavaria Fest la Automobile Bavaria
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Automobile Bavaria recidiveaza in organizarea unui Oktoberfest autohton, cu porti deschise publicului larg.

 
 

Automobile Bavaria Group continua traditia si si-a invitat clientii si partenerii la un eveniment deja recunoscut in randul iubitorilor brandului BMW: Bavaria Fest, un Oktoberfest in cel mai pur stil bavarez: noutati auto si moto, surprize si tombole, muzica buna si o petrecere cu meniu traditional. Bavaria Fest are loc sambata, 29 septembrie, in intervalul orar 10:00-18:00, in showroom-ul Automobile Bavaria din Bucuresti, soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.53A.


Cu aceasta ocazie, Automobile Bavaria a dat startul sezonului de toamna cu o o serie de lansari mult asteptate, in cadrul conceptului denumit BMW Multilaunch 2012: BMW Seria 7 LCI, BMW X6 LCI si BMW X1 Sport Line si xLine, Seria 1 cu 3 usi si Seria 3 Touring. Pentru invitati au fost pregatite o multime de surprize, tombole cu premii, oferte speciale de sezon, si momente speciale pentru copii.

Programul BMW Premium Selection aniverseaza 1 an de la lansare. Acest program dedicat comercializarii automobilelor rulate, impune noi standarde pe piata romaneasca, cum sunt testarea 360 grade, istoricul certificat, finantare si asistenta rutiera. Cu ocazia Bavaria Fest sunt prezentate peste 50 autoturisme rulate incluse in acest program.

De asemenea, incepand din acest weekend, la Bavaria Fest, pasionatii de moto sunt asteptati sa viziteze noul showroom moto din Baneasa.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare retea de dealeri BMW din Romania si detine alte cinci centre in Germania. Pe plan local, grupul comercializeaza autoturisme BMW, MINI, noi si rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi si rulate, detine singurul service Rolls-Royce pe o raza de 1.000 de kilometri. Prin reteaua MHS Truck & Bus este importatorul si distribuitorul camioanelor MAN si al autobuzelor Neoplan in Romania.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3627 :: 22.14MB