No SSO cookie

Peugeot Partner si Peugeot Partner Tepee

voteaza
(0/ 0)
Peugeot Partner si Peugeot Partner Tepee
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modernitate si tehnologie pentru un plus de atractivitate

 
 

Noul Partner, disponibil in 2 versiuni cu lungimi diferite, isi reinnoieste stilul in concordanta cu noua imagine a Marcii si incorporeaza propulsoarele e-Hdi pentru a castiga performanta tehnologica pe segmentul utilitarelor usoare (LCV).

Nou Partner se defineste prin:

- un aspect modern care sporeste atractivitatea;

- propulsoare e-HDi (ultima generatie Stop & Start);

- cel mai scazut nivel de emisii CO2 pe segmentul utilitarelor usoare: 123g/km.

Toate aceste imbunatatiri optimizeaza caracteristicile care au adus Partner-ului un real succes:

- modularitate remarcabila si versatilitate (versiunea cu 3 scaune fata);

- sarcina maxima de incarcare (3.7 si 4.1m3).

Utilitara usoara Partner este primul autovehicul din gama pentru profesionisti care incorporeaza noile coduri stilistice ale Marcii. Aplicata pana acum doar in cazul vehiculelor de persoane, noua imagine a Marcii introdusa pe segmentul utilitarelor usoare, accentueaza modernitatea liniilor si calitatea noului Partner. Lampile de ceata cu lumina statica sporesc imaginea moderna, in timp ce utilizarea componentelor de culoare neagra infrumuseteaza partea frontala, accentuand aparitia robusta a noii utilitare usoare. In partea din spate, la acele vehicule cu hayon, lampile vor avea o nuanta fumurie, in concordanta cu intentia de a creste calitatea perceputa a vehiculului.

Cinci propulsoare Euro 5 de ultima generatie (inclusiv 4 propulsoare diesel) sunt disponibile pentru noul Partner. Lansarea tehnologiei micro-hibrid e-HDi (ultima generatie de sistem Stop & Start) ofera van-ului Peugeot pozitia de lider in ceea ce priveste grija fata de mediu, inregsitrand un nivel record al emisiilor de CO2 pe segmental saut (versiune L1, in ciclu combinat):

- 1.6 l VTi 72 kW (98Cp) - cutie manuala in 5 trepte- – 164g/km CO2

- 1.6 l HDi 55 kW (75Cp) - cutie manuala in 5 trepte- – 136g/km CO2

- 1.6 l HDi 66 kW (90Cp) - cutie manuala in 5 trepte- – 138g/km CO2

- 1.6 l e-HDi 66 kW (90Cp) - cutie manuala in 5 trepte- – 129g/km CO2

- 1.6 l e-HDi 66 kW (90Cp) –cutie robotizata in 6 trepte – 123g/km CO2 – cel mai

bun din gama, ex. 4.7 l/100 km (60.1mpg)

Gratie acestui echipament, unic pe acest segment, partea din fata poate gazdui 3 ocupanti. Aspectul practic este deosebit de apreciat de catre profesionistii care isi transporta de exemplu uneltele si muncitorii de la un spatiu de lucru la altul fara sa fie nevoiti sa faca mai multe drumuri. Bancheta Multi-Flex este de asemenea partial retractabila, ceea ce inseamna ca lungimile de incarcare ale versiunilor L1 si L2 pot fi marite cu 3 respectiv 3.25m. De altfel, aveti posibilitatea de a utiliza intregul spatiu dintre intre usile din spate si peretele de sub plansa de bord. In ceea ce priveste volumul util, acesta este marit cu 400 litri, optimizand astfel capacitatea de incarcare a versiunii L1 la 3.7m3 si cea a versiunii L2 la 4.1m3.

Linand cont ca van-urile sunt folosite ca unelte de lucru, noul Partner propune echipamente care fac viata mai usoara: kit-ul hands-free BluetoothTM , navigatia audio PC Nav, etc.

Beneficiati de asemenea de numeroase sisteme de asistenta: asistenta la parcarea cu spatele, stergatoare automate, aprinderea automata a farurilor, oglinzi incalzite si rabatabile electric, etc.

Noul Partner, fabricat la Vigo (Spania) va fi pus la vanzare incepand cu primavara anului 2012.

Pentru a-si consolida succesul comercial, noul Peugeot Partner Tepee a fost restilizat, integrand noile coduri ale Marcii si beneficiind de cea mai recenta tehnologie in materie de propulsoare si echipamente.

Noul Peugeot Partner Tepee se caracterizeaza prin:

- o aparitie deosebita si un aspect modern,

- motorizari e-HDi (ultima generatie de Sistem Stop & Start),

- cel mai bun nivel de emisii CO2 pe segmentul de MPV-uri: 125 g/km,

- echipament tehnologic nou in acest segment,

- spatiu pentru pasageri remarcabil, modularitate si libertate a utilizarii.

Noul Partner Tepee isi reafirma personalitatea si optimizeaza nivelul de calitate printr-un stil revizuit, ce are la baza genele noii identitati a Marcii Peugeot: partea frontala, aspectul, oglinzile, logoul. Aspectul modern este accentuat de echiparea cu lumini de tip LED, o premiera pentru segmentul MPV. Partner Tepee adopta noile coduri stilistice ale Marcii si se apropie putin mai mult de lumea limuzinelor.

Interiorul se bucura si el de aceasta reinventare, oferind noi ambiante si niveluri de finisare. Acest stil este completat de noi trasaturi tehnologice, dar si de toate punctele forte care au contribuit la succesul Partner-ului Tepee: spatiu pasageri, modularitate, manevrabilitate.

Sapte propulsoare Euro 5 de ultima generatie (inclusiv 5 propulsoare diesel) sunt disponibile pentru noua gama. Lansarea tehnologiei micro-hibrid e-HDi (ultima generatie de sistem Stop & Start) asigura segmentului MPV al Peugeot pozitia de lider in ceea ce priveste grija fata de mediu, inregistrand un nivel record al emisiilor de CO2 pe segmental sau:

- 1.6 l VTi 72kW (98Cp) - cutie manuala in 5 trepte- – 164g/km CO2

- 1.6 l VTi 88kW (120Cp) - cutie manuala in 5 trepte- – 169g/km CO2

- 1.6 l HDi 55kW (75Cp) - cutie manuala in 5 trepte- – 135g/km CO2

- 1.6 l HDi 68kW (92Cp) - cutie manuala in 5 trepte- – 135g/km CO2

- 1.6 l e-HDi 68kW (92Cp) - cutie manuala in 5 trepte- – 129g/km CO2

- 1.6 l e-HDi 68kW (92Cp) –cutie robotizata in 6 trepte – 125g/km CO2 – cel mai bun din segment, ex. 4.8 l/100 km (58.8mpg)t

- 1.6 l HDi 84kW (115Cp) - cutie manuala in 5 trepte- – 139g/km CO2

Un alt progres tehnologic, exclusiv pe acest segment, este functia Grip Control.

Gratie management-ului sofisticat al rotilor, Partner-ul Tepee sporeste libertatea utilizarii prin cele 4 moduri diferite de rulare, in functie de suprafata terenului (Nisip, Zapada, Noroi, Normal).

Pentru entuziastii de off-road, Partner-ul Tepee Outdoor ofera un stil personalizat cu o suspensie speciala si roti adaptate capacitatii sale de off-road.

Din punct de vedere al dinamicii, suspensia este inaltata cu 10 mm pentru a mari garda la sol, iar dimensiunea anvelopelor este si ea una speciala (205/65 R15). Nu in ultimul rand, un scut de protectie instalat sub motor protejeaza sasiul impotriva loviturilor usoare si a daunelor produse in timpul sofatului off-road.

Noul Partner Tepee, produs in uzina din Vigo (Spania) va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul de la Geneva si va fi pus la vanzare in primavara anului 2012.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1944 :: 22.13MB