No SSO cookie

Peugeot spune Au Revoir Le Mans!

voteaza
(0/ 0)
Peugeot spune Au Revoir Le Mans!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Peugeot se retrage din programul competitional Le Mans.

 
 

Fanii Peugeot Le Mans au toate motivele din lume sa fie extrem de tristi. Producatorul francez a anuntat ca se retrage din competitia de anduranta si ca nu va mai lua parte la urmatoarea cursa Le Mans 24 Hours.

Dupa ce a castigat 14 dintre ultimele 16 curse, unde se include o dubla la Le Mans 24 Hours 2009, la care se adauga titlul ILMC castigat de doua ori la rand, in 2010 si 2011, Peugeot se retrage din motive financiare.

Oficialii Peugeot au declarat ca datorita recesiunii din Europa, sunt nevoiti sa aloce fondurile destinate diviziei de curse, catre productia de masini noi.

"In contextul actual, Peugeot prefera sa-si concentreze resursele financiare pentru anul 2012 in performantele comerciale si, in particular, sa asigure lansarea cu succes a mmodelelor 208, 3008 HYbrid4, 508 RXH, 508 HYbrid4 si 4008, care vor duce mai departe strategia brandului, de a urca pe piata auto si de a-si extinde prezenta la nivel global", este declaratia data de Peugeot.

Peugeot se afla intr-o faza avansata a dezvoltarii unei noi versiuni a modelului 908 LMP1, denumita Hybrid4, care este un hibrid diesel si care trebuia sa ia parte la Cursa de 24 de Ore de la Le Mans.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2788 :: 17.79MB