No SSO cookie

Opel inaugurează un nou sediu la Iaşi

voteaza
(5/ 1)
Opel inaugurează un nou sediu la Iaşi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Prezenţa Opel în estul ţării este şi mai puternică din această săptămână: partenerul Opel Ande Motors a inaugurat un nou sediu, construit după cele mai recente rigori ale mărcii.

 
 

Pe lângă comercializarea maşinilor Opel, complexul oferă servicii post-vânzare ce includ operaţiuni mecanice, electrice, diagnoză sau ITP. Echipa dedicată se află la dispoziţia clienţilor de luni pana vineri, în intervalul 8:00 - 18:00, iar sâmbătă de la 8:00 până la 14:00 în Letcani, nr. 1115.

“Porţi deschise” dedicate gamei Astra actualizate

Inaugurarea sediului aduce şi primul eveniment dedicat publicului larg, “porţi deschise” pentru gama Astra actualizată şi completată de introducerea noii versiuni de caroserie sedan. Până sâmbătă, 27 octombrie, clienţii sunt aşteptaţi pentru a intra în contact cu cel mai recent model al gamei. Participanţii la drive teste pot câştiga trei vacanțe VIP în Austria alături de familie.

Noua gamă Opel Astra: varietate sporită, mai multe tipuri de motoare şi dotări de înaltă tehnologie

Preţul de pornire al Astra Sedan este de 15.950 euro cu TVA pentru varianta dotată cu motorizarea 1.4 ECOTEC® 74 kW/100 CP. Lansarea noii caroserii în 4 uşi a adus modificări de aspect pentru toate variantele Astra. Preţul de pornire al Opel Astra 5 uşi este de 15.850 euro cu TVA, în timp ce caroseria Sports Tourer porneşte de la 16.700 euro cu TVA, ambele valori fiind valabile pentru motorizarea 1.4 ECOTEC® 74 kW/100 CP. Totodată, în oferta Astra a fost introdus noul motor 2.0 BiTurbo CDTI de 195 cp.

Având punctele forte ale Astra, inclusiv tehnologiile avansate şi calitatea recunoscută la nivel global, noul sedan elegant reprezintă o alternativă mai accesibilă pentru clienţii care ar opta, în mod normal, pentru acelaşi tip de autovehicul din clasa medie. Noul Astra sedan (lungime/lăţime/înălţime: 4.658/1.814/1.476 mm) are un ampatament de 2.685 mm şi un spaţiu interior generos. Portbagajul său separat oferă un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decât modelul cu cinci uşi. Prin rabatarea fracţionată a scaunelor din spate în raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit până la maxim 1.010 litri.

Noutăţi în gamă, noutăţi în reţea

Showroom-urile Opel asteaptă în acest an sosirea modelului SUV sub-compact Mokka, primul al unui producător german disponibil în acest segment. Anul 2013 va aduce noul model şic de oraş, ADAM, dar şi Opel Cascada, noua decapotabilă de dimensiuni medii disponibilă în oferta mărcii.

Reţeaua Opel din România va primi cele doua modele în prima parte a anului, în timp ce dinamica sa permanentă va aduce în perioada următoare şi alte noutăţi cu privire la noi spaţii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2155 :: 17.79MB