No SSO cookie

O jumatate de milion MINI vandute in USA

voteaza
(0/ 0)
O jumatate de milion MINI vandute in USA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

MINI a vandut automobilul cu numarul 500 000 în SUA.

 
 

La doar cateva zile dupa cea de-a 11-a aniversare a lansarii sale in Statele Unite si dupa lansarea noului model MINI Paceman (cel de-al saptelea in portofoliul marcii), MINI USA a sarbatorit cel de-al 500 000-lea client de masina noua.

"Acest moment este o realizare incredibila pentru MINI si suntem foarte mandri ca asa multi conducatori auto au ales sa faca parte din familia MINI", a declarat Jim McDowell, vicepresedinte MINI USA. "Acum 11 ani, pesimistii afirmau ca o masina de clasa mica nu va putea avea succes aici, dar MINI a demonstrat ca si cel mic poate fi premium, sa ofere placere la condus si sa fie un caracter veritabil, astfel ca s-a creat un segment complet nou care a crescut semnificativ in anii care au urmat."

MINI si-a marit vanzarile in SUA de la 24 590 de unitati in 2002 la 66 123 de unitati in 2012. Trecand la prima parte a anului 2013, marca a continuat sa-si extinda portofoliul, care acum include Hatch, Clubman, Cabriolet, Countryman, Coupé, Roadster si Paceman. Reteaua de dealeri a continuat si ea sa se extinda, in prezent fiind deschise 116 dealership-uri, iar pentru finalul anului acesta este prevazut ca totalul sa ajunga la 130 (aici sunt incluse cele care opereaza in prezent, dar si cele finalizate sau in faza de constructie).

"MINI Community datoram cea mai mare parte din succesul inregistrat de MINI in SUA", a mai spus McDowell. "Ei sunt atat de pasionati si de implicati incat deseori ne punem intrebarea ce decizie ar fi cea mai buna in interesul lor... Lucram asiduu pentru a mentine o relatie speciala cu comunitatea, astfel incat sa le oferim membrilor experiente unice, amintiri placute si sentimentul autentic ca fac parte din familie."

SUA este cea mai mare piata pentru MINI la nivel global, urmata de Marea Britanie si Germania. in total, in 2012 au fost livrate 301 526 modele, pentru prima data in istorie depasindu-se pragul de 300 000 unitati, in crestere cu 5,8% fata de 2011. in Romania, in 2012, au fost livrate 168 MINI, in crestere cu 15,9% fata de anul precedent.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2465 :: 17.79MB