No SSO cookie

Lansare pentru presa MINI Paceman Romania

voteaza
(5/ 1)
Lansare pentru presa MINI Paceman Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

MINI Romania a lansat pentru presa cel mai nou model al sau in cadrul unui eveniment inedit.

 
 

MINI Romania a lasant in cadrul unui eveniment pentru presa cel mai nou sosit in cadrul familiei anglo-germane, MINI Paceman.
Derivat din Countryman, de la care a imprumutat partea frontala, la care i s-a adaugat din sarmul MINI Coupe, de la care a imprumutat lina cazand a plafonului catre  partea spate, Paceman arata ca un Evoque in miniatura, insa comparat cu celelat britanic, Paceman este de-a dreptul dragut.

Detaliile tehnice ale MINI Paceman le-am prezentat deja, pe larg, aici.

MINI Romania ne-a obisnuit cu lansarile sale inedite, care incearca sa sparga tiparele traditionalului, desi deseori raspunsul primit de la unii "inventivi" de prin presa este peste masura asteptarilor si nonconformismului unei marci care se inscrie totusi intr-un riguros cerc anglo-saxon. Un fel de radem, glumim, dar nu parasim incinta...
Si cum umorul german lipseste, in timp ce inventivitatea britanica nu prea exista... noroc cu PR-ul care e romanesc! In plus, la facut masini nu prea ii intrece nimeni in segmentul din care fac parte, pentru ca vorbim, nu-i asa, de BMW Group, lider absolut al segmenmtului premium.

Lansarea, care a fost o intrecere, pe care unii am tratat-o mult prea in serios, de parca intrecerile sunt facute numai pentru a participa, fara dorinta certa de a fi mai bun, sau a te autodepasi in timp ce-i intreci pe ceilalti, a constat in realizarea unor scurt metraje care sa puna in valoare ideile jurnalistilor vis a vis de noul Paceman, totul realizat in cadrul decorurilor puse la dispozitie de Studiourile Media Pro din Buftea.

Ceea ce a iesit, va vom pune la dispozitie in momentul in care primim materialele de la montaj, insa pana atunci, asa ca un fel de teaser, va spunem ca am folosit, evident pentru a pune in valoare masina, trei fete, cele mai frumoase de pe platourile de filmare, decorurile aferente, un baiat care sa joace rolul celui pus in balanta cu MINI Paceman, filmari din N+1 unghiuri, motocicleta BMW pe care ne-a pus-o BMW Romania la dispozitie si tone de cafea pe care le-am baut pe malul lacului cuprins de un frig primavaratec. Pentru elucidare, dati o geana si prin galeria foto alaturata.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3364 :: 22.19MB