No SSO cookie

VIDEO: Makingof "Vrei sa iesi cu MINI?"

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Makingof
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Masini.ro va prezinta makingof-ul intalnirii cu MINI Paceman.

 
 

N-am fi publicat acest video makingof daca n-am fi fost siguri ca va vom trimite catre o directie total gresita, deoarece atat subiectul, cat si desfasurarea clipurilor pe care Masini.ro impreuna cu Autoreport.ro le vor prezenta in concursul organizat de MINI Romania nu ar merge in cu totul si cu totul alta directie.

Asadar, un makingof de un umor subtil, pe care inca de ieri, de cand a fost prima data prezentat pe Facebook, multi nu l-au inteles. Iata asadar motivul pentru care va oferim accesul printr-o gaurica din peretele in spatele caruia cele doua publicatii au muncit cot la cot intru realizarea unui proiect care chiar daca nu va castiga, stim ca va deveni viral.

Pe scurt, jurnalistii au fost invitati sa realizeze un scurt-metraj in care sa-si exprime parerile, trairile sau de ce nu indiferenta fata de noul venit in familia MINI: Paceman. Noi va oferim makingof-ul zilei de sambata, in decorurile oferite de MediaPro Studios Buftea, dar si o galerie foto, asa de si intru amuzament.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3771 :: 17.8MB