No SSO cookie

Noua nava-amiral Peugeot va fi HX1?

voteaza
(0/ 0)
Noua nava-amiral Peugeot va fi HX1?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Peugeot ar putea produce luxosul crossover HX1 cu scopul de a deveni modelul-fanion al marcii.

 
 

Producatorul francez Peugeot a avut cateva suisuri si coborasuri in ceea ce priveste nava-amiral a flotei proprii.

Modelul 607 a fost prdus cu intreruperi datorate vanzarilor slabe, fiind apoi inlocuit cu 508, care a luat totodata si locul mai micului 407. Au urmat cateva zvonuri care pretindeau ca francezii intentioneaza sa transforme 407 intr-un crossover de tip break, similar celui produs de concurentii de la Audi, modelul A6 Allroad, sau XC70 al celor de la Volvo.

In urma speculatiilor de mai sus, la dezvelirea modelului 508 RXH, de la Frankfurt 2011, toata lumea a crezut ca acesta este noul model-fanion, insa Peugeot a mai tras cortina de pe un model care amesteca din nou datele problemei: conceptul HX1, un fel de crossover premium, care ar face mai degraba concurenta modelului Mercedes-Benz R-Klasse, decat Audi Allroad.


Acum, aceleasi surse, insa alte zvonuri, sugereaza ca Peugeot ar intentiona sa puna HX1 pe liniile de productie, cu scopul clar de a-l transforma in noua masina cu rol emblematic al firmei, asezat deasupra modelelor 508 si 508 RXH. Gratie motorizarii Hybrid 4, extrem de versatila, noua nava-amiral ar putea dispune de 300 CP, transmisi catre toate cele patru roti, printr-un sistem care combina puterea motoarelor electrice cu cel cu ardere interna.
Mai mult, daca firma-sora Citroen intentioneaza, in mod clar si declarat sa introduca in productia de serie conceptul Metropolis, impreuna cu acest eventual pas al celor de la Peugeot, concernul PSA se afla deja pe cai mari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6551 :: 17.79MB