No SSO cookie

Noul Peugeot 508 RXH se prezinta

voteaza
(0/ 0)
Noul Peugeot 508 RXH se prezinta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul 508 RXH, tractiune integrala de la Peugeot.

 
 

Propulsorul hibrid diesel-electric si personalitatea distincta a noului model sustin demersul marcii Peugeot pentru apropierea de zona premium a pietei europene.

Motorul hibrid diesel-electric si accesoriile high-end confera noului 508 RXH o viziune originala asupra ideii de vehicul "all-road". Este o extensie a varfului de gama actual al marcii, ce va fi lansata cu multe caracteristici ultra premium, ce vor imbunatati substantial confortul, prestanta rutiera, dar si placerea de a conduce. Tractiunea integrala si motorul de 200 CP cu mod 100% electric confera noului 508 RXH abilitati pe sosea care nu au fost prezente pana acum la nici un alt model similar din acest segment de piata.

Dupa lansarea lui 508 berlina si SW in primavara lui 2011, actualul crossover 508 RXH propune un progres semnificativ al design-ului, rafinamentului si al atentiei pentru detaliu, toate aceste caracteristici fiind recunoscute de specialistii industriei ca si definitorii pentru 508. Extensia de gama Peugeot RXH ridica inca o data stacheta si propune o noua limita pentru competenta tehnologica si ecologica.

Designul este izbitor si rafinat in egala masura, caracterizat de amprenta estetica unica data de LED-urile vizibile inclusiv ziua, ce dau impresia unor gheare feline care incadreaza calandrul masinii. Pentru a completa ideea optica, interiorul beneficiaza de cateva trasaturi unice in materie de culori si texturi pentru materialele de finisare, totul fiind gandit pentru a accentua nota premium. Ideea de vitrina tehnologica este clar exprimata, astfel ca RXH beneficiaza de sistem Open & Go, scaune fata electrice, head-up display, sistem de navigatie integrat, jante de 18 inci si acoperis panoramic din sticla. Toate acestea sunt prevazute drept echipamente standard.

Echipat cu reputatul propulsor 2.0 l HDi FAP HYbrid4 diesel-electric, Peugeot 508 RXH extinde competenta rutiera la nivele foarte rar atinse in acest segment de piata. Puterea de 200 CP, tractiunea integrala si cuplul de 450 Nm garanteaza noi perspective in materie de dinamica, manevrabilitate si siguranta atat pe sosea, cat si in afara ei. Modul de rulare 100% electric garanteaza un parcurs urban cu maxim de economie si minim impact asupra mediului inconjurator. Consumul in ciclu urban combinat este mai mic de 4,2 l/100 km, iar emisiile ating un prag de 109 g/km, nivel excelent pentru un model de segment D, echipat cu tractiune integrala.

Peugeot 508 RXH va fi prezentat in premiera mondiala la salonul auto de la Frankfurt in septembrie 2011, urmand sa fie comercializat incepand cu primavara lui 2012.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2634 :: 17.79MB