No SSO cookie

Peugeot 407 a murit, traiasca noul 508!

voteaza
(0/ 0)
Peugeot 407 a murit, traiasca noul 508!
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro a facut cunostinta cu noul Peugeot 508, disponibil acum si in Romania.

 
 
Peugeot 508 este inlocuitorul modelului 407 si totodata al lui 607, care dupa scoaterea definitiva din productie nu are un inlocuitor direct.


508 este un proiect ambitios, o dorinta definita mai mult de curaj decat de ratiune, pentru ca ataca o piata  arhiplina, in care jucatori de marca si-au alcatuit fieful. Nu este  usor sa ataci nume precum Passat, Mondeo, Superb, Avensis, Insignia, si chiar daca cei de la Peugeot nu o recunosc, nu e usor sa canibalizezi vanzarile lui C5, un var cu aere de nobil, nascut din parinti comuni, masina a carei platforma este doar unul dintre punctele comune cu 508.
Masini.ro a testat atat varianta 1.6 VVTi de 120 CP, cat si varianta 2.0 HDi de 140 CP, ambele cu transmisie manuala in sase trepte.


Primele impresii rezultate in urma parcurgerii a aproape 800 de kilometri cu doua modele Peugeot 508, adica 1.6THP si 2.0 HDi, va stau la dispozitie aici.


 Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

fara suparare, dar 407 este mult mai aspectuos decat acest 508... mie mi se pare o copie ieftina a audiului A6...si cand zic ieftina, nu ma refer la pret, ci la faptul ca este un "chici"...

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1596 :: 22.11MB