No SSO cookie

Citroen va produce conceptele Survolt si Metropolis

voteaza
(0/ 0)
Citroen va produce conceptele Survolt si Metropolis
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen a declarat ca va introduce in productie conceptele Metropolis si Survolt care vor fi comercializate de subcompania DS.

 
 
Conceptul Citroen Survolt a fost prezentat pentru prima oara la Salonul Auto de la Geneva din aceasta primavara, dar Citroen nu a oferit pana acum nici un detaliu cu privire la performantele masinii. Acesta are o lungime de 3.85 m, o latime de 1.87 m si o inaltime de 1.2 m. Sasiul este unul tubular, iar caroseria este realizata integral din carbon. Greutatea totala este de 1.150 kg.

Conceptul Survolt este propulsat de doua motoare electrice capabile sa dezvolte o putere totala de 300 CP. Sistemul de baterii este unul Li-Ion si ofera o autonomie de 200 km. Citroen a declarat ca accelerarea de la 0-100 km/h are loc in mai putin de cinci secunde, iar viteza maxima este de 260 km/h.

Conceptul Metropolis este primul model realizat de catre studioul de design din Shanghai. Metropolis va folosi platforma regasita si pe modelele Peugeot 607 si Citroen C6. Noul model se bazeaza pe conceptul Hypnos. Jantele folosite de Citroen pentru noul concept sunt de 21”. Acesta este un model hibrid si este propulsat de un pe benzina V6 de 2.0l de 272 CP si cuplu de 375 Nm si un motor electric capabil sa dezvolte 95 CP.

Un oficial Citroen
a declarat ca modelul Metropolis ar putea fi un bun concurent pe piata sedan-urilor de lux, piata dominata de Mercedes, Audi si BMW. Noul sedan de lux ar putea fi numit DS9, fiind inspirat de vechiul DS19. Noul Citroen DS9 ar putea fi comercializat si in China, piata care apreciaza masinile inovative si designul francez.

In ceea ce priveste conceptul Survolt, acesta ar putea fi introdus pentru a concura cu modelele compacte sportive. Citroen nu a oferit nici o informatie cu privire la numele noului model, dar a insiunuat ca va fi comercializat de catre subcompania DS.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

asteptam cu nerabdare sa putem admira pe srazile noastre! masina e bat

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1716 :: 17.78MB