No SSO cookie

Noile DS4 și DS4 Crossback

voteaza
(0/ 0)
Noile DS4 și DS4 Crossback
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un model, două configuraţii de caroserie şi o parte frontală restilizată. Un stil unic, ce înglobează elemente identitare puternice şi emblematice ale stilului DS. Mai multe inovaţii high tech, rafinament în cele mai mici detalii… Toate acestea caracterizează noile modele DS 4 şi DS 4 Crossback.

 
 

Vândut în peste 115.000 de exemplare de la lansare, DS 4 câştigă astăzi un avânt puternic cu cele două configuraţii: noul DS 4, un sedan dinamic şi distinctiv dedicat acelor clienţi în căutare de senzaţii inedite şi confort la volan şi o nouă siluetă inedită, DS 4 Crossback, cu un look de aventurier şic ce beneficiază de o gardă la sol înălţată.

Oferta dublă reprezintă răspunsul mărcii DS la aşteptările clienţilor de pe segmentul compact premium, un segment care a fost invadat în ultimii ani de noi configuraţii cu o personalitate puternică. Gama crossover reprezintă în acest moment 30 % din piaţa actuală a berlinelor premium compacte.

cl_15.064.001

 

Linii fluide, dinamice şi elegante, ornamente cromate ce înfrumuseţează caroseria și astfel noul DS 4 deţine toate calităţile unei berline premium, conferind în acelaşi timp o notă personală graţie nuanţei bi-ton caroserie/pavilion, unice pe segmentul său. Cu un interior rafinat, exclusivist şi personalizabil noul DS 4 se prezintă ca un successor demn de tradiţia auto DS, înglobând spiritul avangardist, personalitatea puternică, rafinamentul şi tehnologiile vârf de gamă.

DS 4 Crossback este un autovehicul polivalent și îşi afirmă spiritul de aventurier şic graţie gărzii la sol înălţate, jantelor mari de culoare neagră şi, nu în ultimul rând, ornamentelor aplicate pe arcadele roţilor şi barelor de pavilion.

cl_15.063.010

 

Aşadar, noul DS 4 şi DS 4 Crossback conturează perfect spiritul automobilelor DS pentru că au o identitate puternică valorizată de noua parte frontală cu grila de radiator DS Wings derivată direct din concept car-ul Numéro 9 şi noile proiectoare DS LED VISION. Beneficiază de tehnologie de ultimă generaţie graţie ofertei de conectivitate DS CONNECT, inclusiv aplicaţia CarPlay, lansată cu noul DS 4 şi DS 4 Crossback.

Prezentate în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2015, aceste modele vor fi comercializate începând cu luna noiembrie a anului 2015 în Europa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3290 :: 22.18MB