No SSO cookie

Escapadă cu BMW M4 Safety Car de pe Nürburgring către Paris

voteaza
(0/ 0)
Escapadă cu BMW M4 Safety Car de pe Nürburgring către Paris
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Provocarea unui drum între Nürburgring şi Paris cu BMW M4 Safety Car

 
 

BMW M4 transferă tehnologia specifică motorsportului de pe circuit pe şosea, iar miile de tururi efectuate pe legendara buclă Nordschleife de la Nürburgring - cel mai dificil circuit de curse din lume - au culminat de această dată cu o ieşire pe şosea, între Nürburgring şi Paris.

Lansarea noului model s-a făcut în luna mai a acestui an.

BMW M4 Coupé dispune de motorul cu şase cilindri dispuşi în linie şi tehnologie M TwinPower Turbo, care produce o putere maximă de 431 CP. Cuplul maxim de 550 Nm este disponibil pe o plajă largă de turaţii. Realizează sprintul de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde, cu transmisia opţională M cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte.

Modelul german are o masă proprie de 1.497 de kilograme, graţie utilizării riguroase a măsurilor de design ultrauşor inteligent. Acestea includ utilizarea masivă a materialelor ultrauşoare, precum plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP) şi aluminiu, pentru o serie de componente ale şasiului şi caroseriei. Astfel, ambele modele sunt echipate standard cu acoperiş din fibră carbon.

Unul dintre obiectivele principale în dezvoltarea BMW M4 Coupé a fost asigurarea faptului că noile automobile oferă calităţi impresionate pe circuit. Prezenţa sistemului de răcire în specificaţie de curse asigură o temperatură optimă pentru motor, turbocompresoare şi transmisie, fiind menţinută în orice moment, chiar şi în condiţii de condus deosebit de sportiv.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1330 :: 17.78MB