No SSO cookie

Nissan ne arata noile taxiuri

voteaza
(0/ 0)
Nissan ne arata noile taxiuri
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noile taxiuri Nissan vor incepe lucrul din 2013, au fost prezentate in New York

 
 

In luna mai a acestui an, Michael R. Bloomberg a anuntat ca NYC Taxi si Limousine Commission  (TLC) a selectat minivanul Nissan NV200 ca taxi exclusiv in New York pentru urmatorii 10 ani.

Acum, publicul, precum si proprietarii actuali de taxiuri vor putea sa vada noul Nissan NV200 Taxi, cu aproape un an inainte de intrarea in serviciu, la expozitia Nissan Taxi of Tommorow Design, care are loc intre 1-5  noiembrie, intr-o piata pietonala  langa Broadway si Fifth Avenue.

"Nissan NV200 Taxi va fi primul taxi din lume ce va oferi caracteristici noi pentru new-yorkezi", a spus Joe Castelli, vicepresedinte Nissan Fleet & Commercial Vehicles.

Taxi NV200 este propulsat de un motor de 2.0-litri cu 4 cilindri si un ampatament mai mare ce promite sa ofere "spatiu amplu" pentru patru pasageri si bagajele lor.

De asemenea, in noul noul taxi vom gasi un incarcator mobil de 12 V si doua mufe USB, aer conditionat si un acoperis transparent.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de ovyy

Acoperisul transparent este foarte bun, mai ales pentru turisti.

scris de ovyy

O masina incapatoare, foarte buna pentru TAXI, cu consumul nu prea sunt lamurit.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2551 :: 22.18MB