No SSO cookie

Nissan Europa lanseaza noul site 3D Juke

voteaza
(0/ 0)
Nissan Europa lanseaza noul site 3D Juke
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un joc sau o reclama? Poate amandoua? Oricum o experienta interesanta

 
 

Nissan a trecut la un alt nivel al fanteziei:  un model virtual.

Divizia europeana a  Nissan a lansat JUK3D Stage, un modul online, care promite sa ofere utilizatorilor sai "o experienta incredibil de captivanta, descoperirea si conducerea”  unui crossover de mici dimensiuni.

Dezvoltata in colaborare cu firmele de software Adobe si Digitas France, aplicatia utilizeaza cea mai recenta tehnologie Adobe 3D pentru a face ca Juke sa para cat mai real posibil.

JUK3D se compune din doua parti. Prima, "Descopera si particularizeaza", permite utilizatorilor sa vizualizeze Juke din orice unghi, atat in interior cat si in afara, sa descopere fiecare detaliu si chiar sa  aleaga culoarea exterioara.

A doua parte, si cu siguranta mult mai interesanta, este sectiunea  numita "Drive". Asa cum este evident din numele acesteia, utilizatorii pot conduce vehicule Juke virtuale la marginea unui oras, pe timp de noapte, cat de repede pot, bineinteles in 3D.  Si ajung chiar sa concureze cu  prietenii lor si sa-si compara timpii pe ture prin intermediul retelelor sociale.

Incearca si tu si spune-ne cum e.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2415 :: 22.11MB