No SSO cookie

Modificari ale Codului Rutier: Despre amenzi si despre masinile inmatriculate in Bulgaria

voteaza
(0/ 0)
Modificari ale Codului Rutier: Despre amenzi si despre masinile inmatriculate in Bulgaria
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va oferim astazi o serie de informatii despre noile amenzi, dar si despre ce se va intampla cu masinile inmatriculate in Bulgaria, sau in alte state.

 
 

Iata ce propuneri se afla in dezbatere publica. Vom aminti despre noile amenzi, dar si despre situatia masinilor inmatriculate in alte state, gen Bulgaria.

E bine sa stiti ca veti avea permisul suspendat pe o perioada de 120 de zile in cazul in care conduceti bauti, nu acordati prioritate pietonilor, sau daca depasiti viteza regulamentara cu peste 60 km/h. Mai trebuie sa stiti ca amenzile pentru aceste infractiuni vor fi cuprinse intre 1575 si 7500 de lei. Aceste modificari fac parte dintr-un proiect de lege care se afla in dezbatere publica.

Daca nu veti plati amenda in termen de 90 de zile, veti avea permisele suspendate pana la dovedirea platii. Chiar daca veti face o plangere in instanta, amenda nu va fi suspendata decat dupa emiterea unei decizii.

Despre masinile inmatriculate in Bulgaria acum. Actualul proiect de lege interzice circulatia masinilor inmatriculate in alte state si detinute cu orice titlu de persoane care au sediul, domiciliul sau resedinta in Romania, pentru mai mult de 30 de zile de la data dobandirii titlului sau de la data inscrierii in evidenta autovehiculelor si remorcilor inmatriculate in alte state.

Interdictia de a conduce in Romania un astfel de vehicul dupa termenul de 30 de zile nu se va aplica celor ce efectueaza transport public de marfuri, persoane, ori transport in regim de inchiriere sau serviciu de inchiriere.

In cazul in care conduceti un vehicul inmatriculat in alt stat, veti fi obligati sa prezentati un document doveditor al titlului cu care este detinut vehiculul, insotit de o traducere legalizata in limba romana. In cazul in care nu respectati cele impuse, veti risca o amenda cuprinsa intre 450 si 1500 de lei.

Ramane sa vedem daca aceste modificari vor fi adoptate sau nu. Va vom tine la curent cu ceea ce se va intampla.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de xhost

normal ca ar trebui sa tina cont de salarii. SUNT NISTE IDIOTI ! Cum sa plateasca un om cu un salariu de nimic o amenda de zeci de milioane

scris de turka

Asta cu amenzile e un pic trasa de par, tre sa fii usor oligofren sa propui sume de genu', prin toata europa se platesc amenzile in functie de venit sau in functie de procent din salariul mediu pe economie(sau ceva similar). As dori sa stiu si eu cam cine a propus asa ceva ca sa stiu cat de rupt este de realitate si cam ce salar are. Iar faza cu masinile straine...l-as ruga sa mai citeasca reglementarile Europene...poate mai invata ceva.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2152 :: 22.12MB