No SSO cookie

Lucrari de semnalizare rutiera in Bucuresti

voteaza
(5/ 1)
Lucrari de semnalizare rutiera in Bucuresti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre lucrarile de semnalizare rutiera care vor avea loc in Bucuresti.

 
 

Administratia Strazilor Bucuresti a incheiat cu o asociere condusa de compania Dumava Semnalizare un acord-cadru de 197 milioane lei fara TVA pentru lucrari de proiectare, executie si administrare a semnalizarii rutiere.

Iata ce putem gasi intr-un anunt al autoritatii contractante: "Acordul cadrul presupune proiectare, executie si administrare lucrari de semnalizare rutiera orizonatala (marcaje rutiere termoplastice alb/galben) si verticala (indicatoare rutiere, mijloace auxiliare de semnalizare) care vor fi executate pe strazile si parcarile aflate in administrarea Administratiei Strazilor, limitatoare  de viteza, benzi rezonatoare, separatoare de sensuri pentru a preveni viteza peste limita legala in trafic, indicatoare de orientare rutiera amplasate pe console si portaluri, dar si marcaje rutiere conventionale pentru strazile ce urmeaza sa intre in reabilitate sau intretinere".

Dumava Semnalizare a fost infiintata in anul 2007 si este o companie specializata in executia lucrarilor de marcaje rutiere, de livrare dar si de montarea indicatoarelor rutiere si semaforizare terestra ori suspendata. Firma este detinuta de Stelian Marius Varghida si a castigat la sfarsitul anului 2009 un contract de aproape 5 milioane de euro pentru realizarea pistelor pentru biciclisti in Capitala.

Proiectul actual a fost atribuit la inceputul lunii noiembrie prin licitatie deschisa pentru pretul cel mai scazut. Administratia Strazilor Bucuresti a primit trei oferte, evaluate initial la 198 milioane lei, fara TVA. Va mai spunem ca acest acord are o durata de patru ani de zile si va fi finantat din bugetul local.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1959 :: 17.78MB