No SSO cookie

MINI prezinta noul Clubman Bond Street Special

voteaza
(5/ 1)
MINI prezinta noul Clubman Bond Street Special
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Geneva Preview: inaintea Salonului Auto de la Geneva, MINI a lansat noul model Clubman Bond Street Special.

 
 

Desi nu este vorba despre un model 100% nou, este clar ca atunci cand cei de la MINI nu au ce face, pun mana si mai scot o editie speciala dintr-unul din modelele deja existente. Si desi nu are nicio legatura cu celebrul agent 007 din Serviciile Secrete britanice, noul Clubman Bond Street Special are legatura cu una dintre strazile londoneze renumite ca fiind una din zonele cele mai exclusiviste, destinate cumparaturilor.

Menit sa atraga atentia cumparatorilor care pun accent pe ceva mi mult stil, editia limitata Clubman Bond Street prezinta ca o caracteristica de start, culoarea metalizata "Midnight Black", pusa in contrast de "Cool Champagne" prezent pe plafon, oglinzi, partile inferioare ale montantilor C si dungile de pe capota motorului. Rotile sunt realizate din aiaj, spitate, cu diametrul de 17 inci, avand de asemenea "Cool Champagne" pe capacul central.
Ornamentul de langa semnalizatorul de pe aripa prezinta inscriptia Bond Street, la fel ca cel de pe pragurile masinii, partea interioara.

La interior, se pastreaza aceeasi schema coloristica, cu scaune din piele "Carbon Black" cu insertii si cusaturi realizate in culoarea "Deep Champagne", dar si pe plansa de bord, realizata din piele Black/Carbon Black si cusaturi "Deep Champagne".
Contrastul respectiv se mai regasete la nivelul cotierelor, covoraselor, in timp ce "Deep Champagne" s-a revarsat si asupra pachetului "Chrome Line Interior".

Clubman Bond Street Special este dotat standard cu instalatie de climatizare automata, computer de bord, celebrul buton Sport, senzor de ploaie cu activarea automata a farurilor, la care se adauga volanul multifunctional din piele prevazut cu cruise control.

Noul MINI va fi disponbil pe piata incepand cu martie 2013, atat in varianta Cooper, cat si Cooper S, de 121, respectiv 181 CP, ambele oferite atat cu transmisia manuala in sase trepte, cat si automata tot cu sase viteze, optional.

Alaturi de realizarea noului Clubman Bond Street Special, MINI a extinsa paleta coloristica a editiei limitate Clubman Hyde Park, care acum poate fi comandat cu o combinatie de "Pepper White" la exterior, pus in contrast de acest nou "Cool Champagne".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3584 :: 17.81MB