No SSO cookie

Editia speciala MINI Clubman Hampton vine la Geneva

voteaza
(0/ 0)
Editia speciala MINI Clubman Hampton vine la Geneva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform zvonurilor de pe piata auto, MINI va prezenta o editie speciala Clubman Hampton, la Salonul Auto de la Geneva, din martie 2011.

 
 
Se zvoneste ca MINI pregateste o editie speciala a modelului Clubman, pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva. Denumirea editiei speciale este Hampton si va putea fi deosebita de restul gamei prin culoarea speciala "Reef Blue Metallic", peste care vor fi aplicate dungi transversale in culoarea "Damson Red", aceeasi care va imbraca si oglinzile retrovizoare laterale.


MINI va mai completa setul Hampton cu roti de 17" cu jante din aliaj special si design cu spite pereche, embleme speciale ale editiei si faruri Bi-Xenon. Interiorul va fi garnisit cu piele neagra cu accente rosii, schema coloristica regasita si pe podea si portiere.


Pana la acest moment, informatiile publicate fiind venite "pe surse", la care se adauga faptul ca MINI n-a scos nicio vorba despre Clubman Hampton, nu putem oferi nicio cifra referitoare la pretul masinii, si nici despre numarul de unitati ce vor fi produse. De asemenea, nu exista informatii despre noutati la compartimentul motor, performante, sau daca suspensia masinii ramane aceeasi. Va trebui sa asteptam luna martie pentru setul complet de informatii.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1769 :: 22.18MB