No SSO cookie

MINI Clubman Cooper S Streetworker

voteaza
(0/ 0)
MINI Clubman Cooper S Streetworker
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul german Schmidt Revolution va prezinta MINI Clubman Cooper S Streetworker.

 
 
Schmidt Revolution este un tuner specializat in realizarea de jante speciale, din aliaj, insa din cand in cand, se ocupa de cate o productie auto cap-coada. Ultima creatie este un concept vizual aplicat modelului MINI Clubman Cooper S, denumit Streetworker.


Evident, punctul central al pachetului de tuning sunt jantele, care fac parte din cea mai noua serie a tunerului, Cirrus, si care sunt prezentate aici in varianta de 18 inci. Jantele acestea, deosebite, pot fi comandate in orice configuratie de culori, de la albastrul mat prezentat in fotografiile alaturate, la nuanta neagra de carbon. Pentru proiectul MINI Clubman, jantele au fost incaltate in pneuri Continental cu dimensiuni de 215/35R18.


Dupa ce a rezolvat aspectul jantelor, Schmidt Revolution a trecut la aplicarea unei folii albastru mat pe intreaga caroserie, mai putin plafonul si pasajele rotilor, plus o portiune de pe aripile fata, care au primit un tratament negru mat, in contrast.


MINI Clubman Cooper S Streetworker are o garda la sol foarte coborata, datorita suspensiei pe aer, Streetec. Aceasta permite soferului sa micsoreze garda la sol cu 60 mm, sau sa o ridice cu 40 mm, fata de varianta standard.


Pachetul de tuning este completat de un kit, complementar motorului, care ridica puterea la 200 CP si 250 Nm.

 
Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2822 :: 22.12MB