No SSO cookie

Masina ideala pentru fiica mai mare a presedintelui Obama include un Boy Ejector

voteaza
(0/ 0)
Masina ideala pentru fiica mai mare a presedintelui Obama include un Boy Ejector
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru presedintele Obama progresul in cazul fiicei sale inseamna un maxim de 25 km/h.

 
 

Se pare ca preocuparea presedintelui Obama nu este legata  doar de cresterea emisiilor de CO2 sau de reducerea consumului de carburanti.

O alta problema importanta este si masina fiicei sale. Si barbatii vor fi foarte atenti acum. Ce-ati zice daca masina pe care ati cumpara-o pentru fiica voastra ar avea un buton special care, printr-o simpla apasare, ar elimina orice baiat din masina?

Acum ca fiica lui cea mare, Malia, nu mai are decat cativa ani (vreo 3) pana isi va lua permisul de conducere, presedintele Obama este ingrijorat, pentru ca nu stie ce masina sa ii  cumpere.

El a glumit vinerea trecuta, la intalnirea avuta cu sefii industriei auto americane legata de eficientizarea consumurilor de carburanti pana in 2025: „Sper sa gasesc un model care sa nu aibe o viteza maxima mai mare de 25 km/h si un scaun ejectabil ori de cate ori un baiat urca in masina. Sper sa aveti in proiect asa ceva”

Tatii din toata lumea sunt la fel. Ei pot fi exagerati cand vine vorba de fiicele lor si presedintele Obama nu face nici el exceptie.

Si ingrijorarea lui nu este degeaba, avand in vedere ca se pare ca tinerele fete s-au cam molipsit de boala vitezei. Iar in ceea ce priveste scaunul ejectabil, cred ca si mamele vor subscrie si vor dori in plus si o telecomanda, nelasand doar la latitudinea fetelor apasarea butonului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2136 :: 15.06MB