No SSO cookie

Primarul Londrei amendează coloana preşedintelui Obama

voteaza
(0/ 0)
Primarul Londrei amendează coloana preşedintelui Obama
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primarul Londrei, Boris Johnson, doreşte să aplice amenzile corepunzătoare indiferent de imunitatea diplomatică a contravenienţilor.

 
 

Legea este lege pentru toţi! Cel puţin aşa este in ţările civilizate, iar Marea Britanie este una dintre ele.

După ce limuzina prezidenţială a preşedintelui Barack Obama, faimosul Cadillac, cunoscută şi sub numele de cod „The Beast”, a blocat traficul la ieşirea din ambasada SUA din Dublin, a fost trimisă la Londra, care reprezintă următoarea etapă din turul european efectuat de preşedintele american.

Însă aici, primarul Londrei îi cere preşedintelui Obama să achite taxele pentru blocarea traficului rutier, atât pentru limuzina prezidenţială, cât şi pentru restul vehiculelor din coloana oficială.

Un adevărat pasionat de maşini şi fost jurnalist auto, primarul Londrei, Boris Johnson insistă că taxa pentru congestionarea traficului trebuie aplicată fiecărui vehicul din coloana implicată, adică 16 lire sterline înmulţit cu numărul respectiv. Aceste taxe sunt doar o parte din disputa pe care administraţia locală londoneză o are cu Ministerul de Externe, unde este din nou inclusă şi Ambasada SUA, dispută pe care Johnson a readus-o în discuţie chiar direct cu Barack Obama în decursul vizitei acestuia.

Londra insistă că ambasadele străine de pe teriitoriul să administrativ datorează municipalităţii în jur de 51 milioane lire sterline, rezultate din taxe şi amenzi, în mare parte provenind din blocarea traficului şi circulaţia la ore de trafic maxim. Din această suma, Ambasadei SUA îi revine o cotă substanţială de 5,3 milioane lire sterline. Însă diplomaţii străini tratează aceste taxe prin prisma imunităţii diplomatice şi evident le ignoră.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1464 :: 17.78MB