No SSO cookie

JAC Motors va construi o fabrica in Brazilia

voteaza
(0/ 0)
JAC Motors va construi o fabrica in Brazilia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul de automobile din China JAC Motors va construi o noua fabrica in Brazilia

 
 

Producatorul chinez de automobile JAC Motors a anuntat vineri un nou acord cu SHC Group din Brazilia, in vederea construirii unei noi fabrici in nord-estul Braziliei, la Bahia. Aceasta va fi prima fabrica a companiei in afara  pietei sale de origine.

JAC Motors destinase initial pentru investitii 600 milioane de dolari, dar cand guvernul brazilian a crescut taxele in efortul de a proteja locurile de munca locale, a anulat proiectul.

Acordul cu SHC Group, care detine in prezent 40 dealeri JAC in tara si isi propune sa ridice acest numar la 200 in urmatorii trei ani, a rezolvat insa problema.

Potrivit acestui acord, doar 20% din investitiile de 510 milioane dolari vor fi facute de catre JAC, restul investitiilor venind din partea Grupului SHC.

Fabrica va avea o capacitate anuala de 100.000 de vehicule si va fi operationala pana in 2014.

Aceasta nu este totusi prima fabrica construita de un constructor chinez pe a patra piata mondiala de automobile. Geely a inceput sa lucreze la propria sa fabrica  braziliana in luna iulie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2329 :: 17.78MB