No SSO cookie

Saab, foarte aproape sa ia banii chinezilor

voteaza
(0/ 0)
Saab, foarte aproape sa ia banii chinezilor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saab negociaza cu trei producatori de automobile din China, incheierea unui acord de finantare fiind, neoficial, la distanta de doar cateva zile.

 
 

Potrivit unei surse apropiate negocierilor ce a preferat sa isi pastreze anonimatul, Saab negociaza obtinerea unui imprumut financiar substantial cu Great Wall Motor Co, China Youngman Automobile Group Co. si Jiangsu Yueda Group Co.

 

Marca suedeza traverseaza in prezent o grava criza financiara, ce a fortat-o sa opreasca productia la toate facilitatile sale. Imprumutul, in cazul in care acordul este semnat, ii va aduce lui Saab si un alt element foarte important, pe langa resursele financiare.

 

Si anume, Saab ar putea avea astfel o poarta deschisa catre cea mai mare piata de automobile noi din lume, la facilitati de productie in China si la o imensa retea de distributie.

 

In ceea ce priveste productia de automobile Saab in China, aceeasi sursa a declarat ca cel mai probabil modelul 9-3 se va afla in centrul atentiei, mai exact noua generatie a acestuia, prevazut a fi lansata anul viitor.

 

Actualii proprietari ai lui Saab, compania Spyker Cars, a raportat astazi o pierdere neta de 79 milioane de euro pentru primul trimestru al anului in curs. In plus, din cauza opririi productiei, Saab se indeparteaza si mai mult de targetul de vanzari propus pentru anul 2011, de 80.000 de unitati.

 

Ar fi al doilea an consecutiv in care suedezii nu isi ating nivelul propus de vanzari, in 2010 fiind livrate doar 31.696 automobile fata de cele 50-60.000 unitati estimate.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Saab |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1979 :: 22.11MB