No SSO cookie

Honda intra in batalia SUV-urilor subcompacte

voteaza
(5/ 1)
Honda intra in batalia SUV-urilor subcompacte
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Honda a anuntat ca la NAIAS 2013 va debuta cu noul sau Urban Concept, un SUV subcompact.

 
 

Acestea sunt primele fotografii oficiale ale conceptului SUV subcompact cu care Honda intra in batalia din acest segment. Conceptul va fi prezentat oficial astazi, la deschiderea NAIAS 2013.

Odata cu cele doua imagini, Honda s-a abtinut de la a oferi prea multe informatii asupra Urban Concept, in afara faptului ca "este un concept cu adresare globala care combina profilul sportiv si dinamic al unui SUV cu cel spatios si functional al interiorului acestuia."

Presedintele Honda, Takanobu Ito, a declarat intr-un interviu ca producatorul japonez doreste sa introduca pe piata un SUV construit pe platforma Honda Jazz, avand in plan un obiectiv cat se poate de clar: aparitia sa in showroom-urile din intreaga lume pana in anul 2015.

Urban nu intra pe o piata saraca in oferte pe acest segment. Principalii sai rivali sunt Nissan Juke, Peugeot 2008, Renault Captur, Opel Mokka si Chevrolet Trax.

Motorizarile pentru Urban SUV ar putea fi cele deja disponible pentru Jazz.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1937 :: 17.79MB