No SSO cookie

Land Rover Discovery Sport, debut în stil britanic la Paris

voteaza
(0/ 0)
Land Rover Discovery Sport, debut în stil britanic la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Discovery Sport, noul model Land Rover, a fost prezentat în cadrul unui eveniment impresionant, în stil britanic, înainte de deschiderea Salonului Auto de la Paris

 
 

Două vehicule Discovery Sport şi-au făcut debutul dramatic la bordul unei imense ambracaţiuni pe fluviul Sena, marcând lansarea noului SUV compact premium al mărcii.
Cele două modele Discovery Sport au demonstrat abilităţile Land Rover într-un spectacol inedit, fiind flancate de şapte perechi de cizme Wellington supradimensionate şi viu colorate, simbolizând dispunerea versatilă de 5+2 locuri a SUV-ului de familie şi invitaţia specifică Land Rover către activităţile în aer liber. 
Proaspăt întoarsă de pe podiumul de defilare al Paris Fashion Week, Rosie Huntington-Whiteley şi-a făcut apariţia-surpriză pe platforma plutitoare Land Rover. Testând în premieră interiorul şi dinamismul maşinii, modelul şi actriţa britanică a jucat rolul principal în dezvelirea acesteia, fotografiindu-se alături de noul Discovery Sport şi de perechile de cizme Union Jack, marca Wellington, înalte de 4.5 metri şi provocând, astfel, frenezia presei şi a publicului prezent la eveniment.
După prezentarea în premieră către mass-media globală a noului model Discovery Sport, ambarcaţiunea măsurând 80 de metri şi-a continuat traseul de-a lungul fluviului Sena, trecând pe lângă obiective pariziene de referinţă, ca Turnul Eiffel şi Catedrala Notre-Dame. 
Pentru a evidenţia importanţa noului SUV compact premium, Discovery Sport a fost singurul vehicul expus la standul Land Rover în prima zi a Salonului Auto de la Paris, dedicată vizitelor mass-media (2 octombrie). 
“Conceput şi construit pentru a deveni cel mai versatil şi capabil SUV premium compact din lume, acest nou model va fi atrăgător atât pentru clienţii actuali Land Rover, cât şi pentru un grup nou de potenţiali clienţi, care nu au luat în calcul achiziţionarea unui Land Rover până în acest moment”, a declarat Gerry McGovern, Land Rover Design Director and Chief Creative Officer. 
Discovery Sport va fi produs la fabrica Land Rover din Halewood, Liverpool. Va fi disponibil spre vânzare în anul 2015, alături de modelul actual Land Rover Discovery, în peste 170 de pieţe din întreaga lume.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4103 :: 22.2MB