No SSO cookie

Geneva 2013: Renault Scenic Xmod

voteaza
(5/ 1)
Geneva 2013: Renault Scenic Xmod
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Scénic Xmod, leader-ul vehiculelor monovolum... in stil crossover

 
 

Cu liniile sale fluide, silueta dinamica si element e specifice de crossover, Renault Scénic Xmod se incadreaza perfect in noua identitate design initiata de Laurens van den Acker.

Abordand un nou stil, modern si actual, Renault Scénic Xmod capitalizeaza caracteristicile intrinseci ale modelului Renault Scénic, reper european al vehiculelor monovolum inca din 1996.

Design exterior ce te inspira la calatorii Sportiv si elegant, Scénic Xmod este dovada imbinar ii reusite dintre stilul outdoor al vehiculelor crossover si universul rafinat al vehiculelor monovolum. Prevazut cu o garda la sol ridicata, Scénic Xmod beneficiaza de un design expresiv care adopta trasaturi de crossover, precum barele de protectie din spate si din fata specifice, elementele de protectie pentru partea inferioara a caroseriei si barele de pavilion cromate (in functie de nivelul de finisare ales).

Ambianta interioara pentru confortului soferului

La interior, Renault Scénic Xmod prezinta modificari ce vizeaza in principal confortul soferului. Habitaclul restilizat plaseazatoate comenzile in mod intuitiv la indemana soferului. Consola centrala fixa este usor de accesat, integrand comutatorul Extended Grip si joystick-ul multifunctional destin at navigarii in meniul multimedia Renault R-Link (disponibil ulteri or lansarii modelului).

In versiunile de echipare superioare (in functie de tara de comercializare), Scénic Xmod este prevazut cu o serie de elemente de personalizare: volan cu baza plata, cu un design sportiv si suprafata ad erenta, pedalier din aluminiu, precum si alte detal ii decorative de culoare carbon, cu efect lucios. Scaunele, decorate de cusaturi aparente si imbracate in noi tapiterii asortate isi asteapta pasagerii.

ADN-ul Scénic: spatiu interior si confort la bord

Scénic Xmod perpetueaza punctele forte care au facut din Scénic referinta segmentului monovolumelor co mpacte: spatiu interior si modularitate, pentru un confort ireprosabil. Cu un portbagaj incapator, de pana la 555 litri, volumul de incarcare al Scénic Xmod se situeaza printre cele m ai mari din categoria sa. Spatiile de depozitare su nt numeroase si ingenios amplasate, avand o capacitate totala de 71 litri . Sistemul de modularitate propus de Scénic Xmod este simplu, eficient si rapid: scaunele sunt independen te, rabatabile si amovibile, permitand ocupantilor o multime de configuratii care sa le asigure confortul.

Calatoreste in deplina siguranta

Scénic Xmod este primul model din gama Renault care beneficiaza de noul sistem Extended Grip . Acest sistem avansat de control al tractiunii permite o aderenta mai buna pe sosea in conditii de drum dificile (zapada, noroi, nisip...). Prin activarea manuala a comutatorului amplasat sub consola centra la, soferul poate opta pentru modul de asistenta dorit: „ROAD”, „LOOSE GRO UND’” sau „EXPERT”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2998 :: 17.79MB