No SSO cookie

Noul Renault Clio RS este deja disponibil

voteaza
(5/ 1)
Noul Renault Clio RS este deja disponibil
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Renault Clio RS 200 EDC poate fi comandat in Franta de la 24.990 €.

 
 

Cea mai tare versiune Renault Clio 4 este fara indoiala Clio RS 200 EDC, care este incepand de astazi, disponibil spre comercializare, in dealershipurile din Frnta. Compania a anuntat un pret de pornire de 24.990 €, in timp ce livrarile vor debuta in mijlocul lunii martie.

Noul Clio RS EDC este pus in miscare de un motor 1.6 turbo, in patru cilindri, de 200 CP si cu un cuplu motor de 240 Nm. RS Este disponibil exclusiv echipat cu transmisia Renault EDC cu dublu ambreiaj, in sase trepte, prevazuta cu padele la volan, iar consumul de combustibil, potrivit producatorului francez, inregistreaza o medie de 6,3 l/100 km, in aceasta echipare.

Optiunile disponibile includ Cup Pack, care include sasiul Cup, jante din aliaj cu finisaj negru lucios si diametru de 18 inci, cu etreieri de frana in rosu, care costa 600 €, tapiterie din piele (1.000 €), sistemul de telemetrie RS Monitor 2.0 (250 €) si vopseaua speciala Yelow Sirius care vine la un pret premium de 1.600 €.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2587 :: 17.79MB