No SSO cookie

Export record Dacia: 6000 de vehicule trimise catre Algeria

voteaza
(0/ 0)
Export record Dacia: 6000 de vehicule trimise catre Algeria
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Dacia au trimis catre Algeria 6000 de vehicule cu ajutorul navei "A Ladybug"

 
 

6.000 de vehicule fabricate la Uzinele Dacia din Mioveni vor pleca vineri, 5 aprilie 2013, din portul Constanta catre Algeria, pe nava „A Ladybug” (Gargarita), una dintre cele cele mai mari din lume.

Este cel mai mare volum de vehicule expediat la export intr-un singur transport, de la preluarea Uzinelor Dacia de catre Grupul Renault. Din lotul de 6.000 de vehicule fac parte modelele Logan, Sandero, Symbol si Duster (atât sub sigla Dacia, cât si Renault).

Nava „A Ladybug” are o capacitate maxima de incarcare de 8.000 de vehicule, o lungime de 232 metri, latime de 32 m, inaltime de 52 m si 12 punti.

Activitatea de incarcare a masinilor pe nava a durat patru zile si a fost posibila cu sprijinul furnizorilor de servicii operare portuara si transport maritim, Neptune Lines si Romargo Maritime.

Detalii despre cum au fost incarcate cele 6.000 de vehicule pe nava „A Ladybug” puteti urmari in filmul realizat de Dacia in portul Constanta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1945 :: 17.78MB