No SSO cookie

Evoque este masina femeilor!

voteaza
(5/ 1)
Evoque este masina femeilor!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Femeile il adora: Evoque castiga titlul 2012 Women's World Car of the Year.

 
 

Competitia de anul acesta, Women's World Car of the Year (WWCOTY) si-a desemnat castigatorul: Range Rover Evoque.

Un juriu compus din reprezentante ale sexului frumos care scriu presa auto (da, exista si asa ceva!), din 12 tari, au votat castigatorii concursului din acest an, la patru categorii: Family Car, Luxury Car, Sports Car si Economy Car, desi pe panoul competitiei a exsitat si un "Castigator Suprem". Anul acesta, Evoque a primit maxim de voturi la doua categorii: Luxury Car si Castigatorul Suprem.

Este interesant de mentionat ca BMW Seria 3 a condus in topul Family Car, in timp ce Porsche 911 in categoria Sports Car, in timp ce Honda Civic a primit titlul la categoria Economy Car. Si ca treaba sa fie perfect inteligibila din punctul de vedere al femeilor, in cadrul WWCOTY, fiecare categorie a avut inca de la inceput un invingator clar, in timp ce locurile doi si trei s-au schimbat continuu intre ele, datorta indeciziilor cauzate de voturile contradictorii.

Asta e, Range Rover Evoque este Masina femeilor pe anul 2012! Si suntem curiosi in ce mod va afecta vanzarile modelului in ambele cazuri: cumparatori de sex masculin si cumparatori de sex feminin?

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5730 :: 17.8MB