No SSO cookie

GENEVA 2012 LIVE: Range Rover Evoque

GENEVA 2012 LIVE: Range Rover Evoque

La Salonul Auto de la Geneva, Land Rover ne prezinta Range Rover Evoque

 
 

Compania britanica a anuntat ca vor aduna date la Geneva Motor Show despre oportunitatea intrarii modelului Evoque Convertible Concept pe liniile de productie. Daca rezultatele vor fi favorabile, de la concept pana la versiunea pentru productie nu mai este decat un pas.

Comentand pe marginea subiectului, directorul de design al companiei Land Rover, Gerry McGovern a declarat: "Evoque conduce prin frumusetea sa proprie catre o versiune decapotabila. Studiul nu este o executie traditionala a designului unei decapotabile - in locul acesteia, am lucrat in balans cu liniile Evoque pentru a retine o alura distinctiva si a crea ceva cu adevarat unic, si credem, deopotriva de dorit."

Studiul are la baza modelul in trei portiere Evoque si poate transporta pana la patru pasageri. Este prevazut cu un plafon retractabil in mod electric, realizat din material textil si cu sistemul de operare adapostit la nivelul inferior liniei centurilor de siguranta. Conceptul vine cu sistemul de protectie in caz de rostogolire, ROPS.

 

 

Autor: Liana Florescu
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2874 :: 21.97MB