No SSO cookie

Range Rover Evoque - Editie Speciala Victoria Beckham

voteaza
(0/ 0)
Range Rover Evoque - Editie Speciala Victoria Beckham
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Range Rover ne propun o editie exclusivista a modelului Evoque. Aceasta editie ne va oferi o bucatica din spiritul celebrei Victoria Backham. Daca doriti sa aflati ce ofera aceasta editie in plus si cat costa, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Iata ca a aparut si o editie speciala Range Rover Evoque dedicata celebrei Victoria Beckham.
Sotia celebrului fotbalist este pe val in America si de ce nu ar putea avea o masina cu propria-i semnatura? Acest model este unul exclusivist atat prin faptul ca are "Victoria Beckham" in denumire dar si prin faptul ca vor fi produse doar 200 de exemplare. De aceea daca sunteti fani a modului de viata Beckham, ati face bine sa va comandati masina. Totusi, va trebui sa scoateti din buzunar suma de 103.995 euro daca doriti sa conduceti acest model. Dar ce mai conteaza banii cand Victoria Beckham va sufla in ceafa, nu?Acest model se diferentiaza printr-o nuanta speciala si prin jantele de 20 inch. De asemenea, e bine sa stiti ca masina beneficiaza si de cateva note roz pe insertiile din jante sau pe grila radiatorului.Interiorul va fi de asemenea unul special. Pentru crearea lui s-a folosit piele Havana Vintage, covorase de piele si un set de patru bagaje.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4140 :: 17.8MB