No SSO cookie

Daimler doreste sa redevina lider al segmentului de lux

voteaza
(5/ 1)
Daimler doreste sa redevina lider al segmentului de lux
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Grupul Daimler doreste sa isi recastige pozitia de lider al segmentului de lux. Iata cum isi doresc sa faca acest lucru.

 
 

Daimler doreste sa redevina lider pe segmentul masinilor de lux. In acest sens, grupul va veni cu 13 noi modele pana in 2021. Prin aceasta miscare, Daimler doreste sa aduca venituri serioase in casa.

Directorul General Daimler a declarat: "Am mare incredere ca vom redobandi pozitia de lider. In primul rand este vorba de design si de atractivitatea produselor noastre".

Dieter Zetsche ar urma sa ramana in pozitia de Director General pentru inca cinci ani de zile si in momentul de fata are ca obiectiv majorarea veniturilor si a livrarilor in fiecare din urmatorii doi ani prin lansarea unor noi versiuni pentru Mercedes E-Klasse, CLA si S-Klasse.

Cat despre investitii, grupul ar urma sa cheltuiasca in urmatorii doi ani aproximativ 21 de miliarde de euro pentru cercetare, fabrici, echipamente. Prin acest lucru se doreste propulsarea Mercedes pe prima pozitie a segmentului de lux.

"Suntem convinsi ca avem cel mai puternic brand. Din punct de vedere tehnologic suntem pe prima pozitie", a declarat Zetsche.

Ramane sa vedem daca investitiile vor fi de succes si daca Mercedes isi va recapata pozitia de lider pe segmentul de lux. Se anunta totusi un an greu pentru grup avand in vedere ca si ceilalti producatori vor incerca sa isi consolideze pozitia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1983 :: 22.17MB