No SSO cookie

Mercedes-Benz CLA Edition 1

voteaza
(5/ 1)
Mercedes-Benz CLA Edition 1
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Mercedes-Benz vrea 35.402 € pentru entry-levelul CLA Edition 1. Iata preturile editiei limitate in Europa.

 
 

Mercedes-Benz a stabilit pretul de comercializare in Germania, al CLA Edition 1, o editie limitata care ofera 122 CP dintr-un motor 1.6 turbo, pe benzina: 35.402 €.

Daca doriti varianta mai potenta, CLA 250, care are sub capota un 2.0 litri turbo, pe benzina, cu patru cilindri in linie si care ofera 211 CP, va trebui sa scoateti din buzunare 44.625 €.

Edition 1 va fi produs intr-o serie limitata la un singur an de productie, dupa ce modelul de baza CLA va fi lansat in Germania. Echipamentul special pe care-l ofera Edition 1 consta intr-un kit optic AMG, cu jantele aferente, lampi bi-xenon, suspensie sport cu garda la sol coborata, tapiterie din piele si microfibra DINAMICA cu cusaturi galbene pentru scaunele sport si piele naturala ARTICO, fabricata manual, cusuta tot cu galben, pentru panoul de bord.

Exteriorul poate fi comandat in culori sobre, precum mountain grey, cosmos black, night black, cirrus white si designo polar silver magno.

Alaturat, in galeria foto, aveti si un tabel cu preturile si caracteristicile fiecarei versiuni din seria limitata CLA Edition 1.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2326 :: 17.79MB