No SSO cookie

Mercedes isi extinde gama de vehicule cu modelul Arocs

voteaza
(5/ 1)
Mercedes isi extinde gama de vehicule cu modelul Arocs
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Mercedes-Benz a reuşit un salt uriaş înainte în ceea ce priveşte respectarea standardelor Euro VI.

 
 

In acest an Mercedes îşi extinde actuala gamă de vehicule cu Arocs, specialistul în construcţii. Arocs se alătură modelelor Antos, lansat în sectorul distribuţiei pe distanţe scurte în 2012, şi Actros, cel care a sărbătorit lansarea sa pe piaţă în sectorul transporturilor pe distanţe lungi în 2011. Pe lângă o compatibilitate deplină cu mediul înconjurător, datorită standardelor Euro VI, noile vehicule Arocs se distinge prin trei calităţi remarcabile: putere, eficienţă şi robusteţe.

Gama Arocs este disponibilă într-o varietate de neegalat de vehicule, astfel încât să întâmpine aşteptările clienţilor în acest sector cu aplicaţii extrem de diversificate. Noile camioane, printre care cele cu basculante, cu mixere de ciment sau tractoarele, sunt disponibile ca vehicule cu două, trei și patru axe, cu 16 niveluri de putere de la 175 kW (238 CP) la 460 kW (625 CP). De la început, toate motoarele au fost proiectate pentru a îndeplini standardele de emisii Euro VI, fiind astfel disponibile la comandă ca versiunile Euro VI.

Segmentul industrial al construcţiilor necesită vehicule optime pentru condiţiile date de operare. Aproape jumătate dintre toate vehiculele de construcţii lucrează direct pe şantiere. Aproximativ o treime livrează echipamente şi materiale de construcţie către locaţii, iar 15% sunt implicate în manevrarea betonului.

În plus, există o mare varietate de cerinţe atunci când vine vorba de mijloacele de transport utilizate în construcţii auxiliare sau în sectorul transporturilor ultra-grele. Mai mult, şi operatorii de servicii publice necesită, de asemenea, vehicule adaptate nevoilor lor.

Cu ajutorul noilor Arocs, sarcinile de transport din industria de construcţii pot fi efectuată mult mai eficient decât înainte. Pentru a fi în măsură să îndeplinească toate aceaste cerinţe, chiar şi referindu-ne la încărcături sensibile cum ar fi cazul vehiculelor cu semi-remorcă basculantă sau mixerelor de ciment, Arocs Loader şi Arocs Grounder au fost dezvoltate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2314 :: 17.79MB