No SSO cookie

Oficial: Infiniti Q50 va avea motor Mercedes-Benz

voteaza
(5/ 1)
Oficial: Infiniti Q50 va avea motor Mercedes-Benz
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Noul Q50 este primul Infiniti care va imparti aceleasi motoare cu Mercedes-Benz C si posibil E-Klasse.

 
 

Dupa premiera mondiala de la North American International Auto Show din ianuarie, noul Infiniti Q50, care inlocuieste seria G sedan, se indreapta catre Elvetia, unde la Geneva Motor Show, in luna martie, va avea debutul european.

Marea noutate vine insa de sub capota masinii, care la Geneva isi va prezenta intreaga oferta in acest sens si premiera este ca Infiniti Q50 este primul model premium japonez care va avea o motorizare  Mercedes-Benz.

"Infiniti Q50 este o limuzina sport de talie mondiala, cu o oferta de motorizari care va lamuri intentiile companiei de a fi un jucator major pe piata auto premium europeana", a declarat Bernard Loire, Vice President, Infiniti Africa, Orientul Mijlociu si Europa (AMIE).

Compania Infiniti nu a dat inca publicitatii detalii despre motorizari, insa din anunturile anterioare se stie ca Q50 va primi unitati in patru cilindri, supraalimentate, atat in gama diesel, cati si pe benzina, asemanatoare celor existente in oferta Mercedes-Benz C-Klasse si posibil si E-Klasse.

Motorizarile in patru cilindri vor ajunge din anul 2014 si pe piata americana, deoarece Nissan a inceput deja constructia unei fabrici pentru productia de motoare, in Decherd Tennessee, pentru a construi unitati in patru cilindri pentru Mercedes-Benz, care vor echipa atat Infiniti cat si modelele germane.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1818 :: 17.78MB