No SSO cookie

Cei de la Auto Express au realizat un test interesant cu noua generatie Dacia Sandero

voteaza
(5/ 1)
Cei de la Auto Express au realizat un test interesant cu noua generatie Dacia Sandero
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest test inedit realizat de britanicii de la Auto Express.

 
 

Dupa cum stiti, sau nu stiti, cei de la Dacia au introdus pe piata britanica noul model Sandero. Din cate se pare acest model este cel mai ieftin de pe piata din Marea Britanie si are parte de o atentie deosebita.

Modelul are un pret incredibil pentru Marea Britanie, avand in vedere nivelul salariilor de acolo. Versiunea de baza costa doar 5995 de lire sterline, fiind astfel cea mai ieftina masina din Regat.

Avand in vedere acest lucru, cei de la Auto Express au facut un mic test. Desigur, daca nu am fi vazut sigla lor, am fi crezut ca este o campanie de promovare initiata de producatorul mioritic.

Oamenii de la Auto Express au dus noul Sandero intr-un mall englezesc, au acoperit toate elementele care ar da de gol modelul si au trecut la treaba. Au fost intervievati o serie de oameni, au fost intrebati ce model cred ei ca este, daca le place si cat costa. Oamenii au spus ca este fie Volkswagen, fie Skoda, fie Honda, sau Nissan. Cand a venit vorba de pret, unii au spus ca ar costa 8000, 9000 de lire sterline iar altii au spus ca ar costa intre 10000 si 15000 de lire sterline.

Cum au reactionat oamenii cand au aflat ca au in fata un model de 5995 lire sterline? Ei bine, veti afla voi acest lucru urmarind materialul video de mai jos. Asteptam parerile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2533 :: 22.18MB