No SSO cookie

Dacia este in plina ascensiune pe piata europeana

voteaza
(5/ 1)
Dacia este in plina ascensiune pe piata europeana
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre producatorul nostru mioritic Dacia si care este impactul marcii pe piata europeana.

 
 

Acum o saptamana, cei de la EuroNCAP (Organizatia independenta de testare a sigurantei automobilelor la nivel european) au criticat marca Dacia din cauza ca nu incearca sa treaca pragul de 3 stele. Ulterior, cei de la Automotive News au dedicat prima pagina a Global Monthly unei analize a marcii mioritice.

Acest material a fost realizat in momentul in care s-a descoperit profitabilitatea Dacia. Cel putin asta au declarat cei de la Automotive News.

Ei au mai facut declaratii si cu privire la modelele produse si au spus ca Logan este un automobil cu o atractivitate limitata in Europa de Vest. Dupa lansarea modelului Sandero Steway si a modelului Duster, potentialul si vanzarile marcii au crescut considerabil.

Analistii considera ca Dacia ar putea creste cu un procent cuprins intre 2,5 si 3% in viitor; asta daca se va continua cu productia unor masini bune, la preturi rezonabile.

Cat despre perceptia lumii europene, Dacia este considerata o marca ieftina, cu o echipare de baza si care concureaza cu masinile de mana a doua. Totusi, traim vremuri grele si ochii lumii se vor indrepta tot mai mult catre modelele producatorului nostru.

Din cate se pare, 2013 ar urma sa fie un an foarte bun pentru producatorul mioritic, in special cu lansarea noilor generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway. Nu mai mentionam ca producatorul a debutat si pe piata britanica.

Ramane sa vedem care va fi evolutia Dacia in viitor. In continuare noi va invitam sa ne lasati impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1697 :: 17.78MB