No SSO cookie

Dacia Sandero 2 ni se prezinta prin intermediul imaginilor

voteaza
(5/ 1)
Dacia Sandero 2 ni se prezinta prin intermediul imaginilor
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre Dacia Sandero 2. In plus avem pentru voi si o serie de imagini cu noul model mioritic.

 
 

Dupa primele imagini cu Logan 2, cei de la Dacia ne mai ofera o serie de imagini cu noul Sandero. Daca e sa privim cele doua modele noi, putem vedea ca partea din fata e oarecum comuna.

Noul Sandero, ca si fratele Logan 2, arata mult mai bine (asta daca e sa facem o comparatie intre generatii. Un alt lucru de mentionat e saltul facut de Dacia. Conform asteptarilor, Sandero ar fi trebuit sa beneficieze mai intai de un facelift. Totusi acest lucru nu s-a intamplat si ne-am trezit cu un model nou, cu schimbari de design considerabile. Un model frumos pentru segmentul sau, un model fiabil si care va avea succes.
Cat despre performante, modelul va beneficia de un motor turbo de 0.9 litri care ar urma sa produca 90 de cai putere. E bine sa stiti ca si versiunile generatiei anterioare vor ramane in picioare.
Vom reveni cu mai multe detalii dupa debutul oficial din cadrul Salonului Auto de la Paris de la sfarsitul acestei luni. Pana atunci va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de alehandro70

Aceeai vrajeala de la Renault...dar mult mai scumpa si pe platforma veche...piesele sunt de la vechiul Sandero...forma exterioara vanduta ..la fraieri!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3233 :: 22.18MB