No SSO cookie

Iata cum arata noua senzatie romaneasca, Dacia Logan 2

voteaza
(5/ 2)
Iata cum arata noua senzatie romaneasca, Dacia Logan 2
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre noul Logan 2. In plus, va prezentam si primele imagini oficiale cu acest model.

 
 

Cei de la Dacia s-au decis sa ne prezinte un set de imagini oficiale cu noul Logan 2. Dupa ce am reusit sa vedem modelul "dezbracat" putem spune ca producatorul a facut o treaba foarte buna.

Modificarile sunt vizibile, chiar foarte vizibile. Designul este unul mai elegant si parca mai finisat. Partea din fata ofera si un strop de agresivitate, atata cat e nevoie pentru o masina din segmentul low-cost. Per total, am ramas impresionati de modelul mioritic. E probabil unul din cele mai reusite modele de pana acuma. Avand in vedere segmentul din care face parte, putem spune cu mana pe inima cu Logan 2 va avea succes, atat la noi in tara cat si peste hotare. De-a lungul timpului am fost destul de acizi cu cei de la Dacia. Acum nu mai este cazul. Daca e sa vorbim de motorizari, ne putem astepta la urmatoarele versiuni:
1.5 litri, dCi, 1.2 litri si 1.6 litri. Modelul va reusi sa produca intre 75 si 105 cai putere.
De mai multe detalii vom beneficia cel mai probabil dupa debutul oficial din cadrul Salonului Auto de la Paris. Pana atunci insa, va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de alehandro70

Am servit si stim..plastic,tabla ieftina dar vanduta scump...iar la fiabilitate mai sunt discutii..Motoarele sunt tot aceleasi...putere mica si consum mare.. Renault-Dacia s-a imbogatit si in loc de taxe a platit cu Loganuri pt stat!! Mai tine minte cineva cate rasturnari,asa tam nesam,au fost?Cand aducea Logan nou ,acel biet politist? http://www.e-transport.ro/UN_LOGAN_AL_POLITIEI_S_A_RASTURNAT_PE_AUTOSTRADA_S-i8-news2195-tipareste.html

scris de Poncu

Mai tineti minte schitele cu primul Logan? Aparuse si un pliant, aveai impresia ca are alura unui VW Bora. Multa lume a ramas dezamagita cand a aparut pe viu, iar istoria se repeta: aceeasi forma de la vechiul Logan, cu ceva modificari la aspect si interior. Personal nu am reprosuri fata de masina, cine are stie ca e fiabila, in ciuda zvonurilor, ramane de vazut pretul noului Logan cu toate dotarile care va fi, posibil mai mare ca la un Duster standard.

scris de utilizator_188900

alta panarama de masina....

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3328 :: 17.79MB