No SSO cookie

Citroen va vinde în Franța un cabriolet cu 4 locuri, 100% electric

voteaza
(0/ 0)
Citroen va vinde în Franța un cabriolet cu 4 locuri, 100% electric
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

În baza parteneriatului strategic încheiat de PSA Peugeot Citroen cu Grupul Bolloré, Citroen va distribui în cadrul reţelei sale din Franţa conceptul Bluesummer, un cabriolet cu 4 locuri 100% electric original, ce se aliniază perfect principiilor mărcii.

 
 

Luna trecută, PSA Peugeot Citroen şi Grupul Bolloré anunţa semnarea unui acord de parteneriat strategic. Acordul prevede, în special, distribuţia şi fabricarea de către Grupul PSA Peugeot Citroen a unui vehicul electric din Grupul Bolloré: Bluesummer. Conform planului industrial, vehiculul va fi asamblat la centrul de producţie PSA Peugeot Citroen din Rennes, începând cu luna septembrie 2015, în baza planului de distribuţie, în timp ce Citroen France se va ocupa de comercializarea Bluesummer.

De altfel, marca franceză şi-a confirmat interesul pentru a distribui, în cadrul reţelei, acest cabriolet de 4 locuri 100% electric cu caroserie ABS PMMA vopsită integral. Este o maşină îndrăzneaţă şi originală, perfect adaptată valorilor Citroen.

Grupul Bolloré a dobândit o experienţă importantă în stocarea electricităţii, precum şi în dezvoltarea şi implementarea de soluţii electrice. Prezent pe piaţa mobilităţii electrice, acesta a conceput şi a dezvoltat mai multe vehicule printre care şi modelul Bluesummer. În contextul acestui parteneriat, Grupul Bolloré ar putea demara comercializarea acestui vehicul bazându-se pe forţa şi experienţa reţelei de distribuţie a mărcii Citroen, o reţea recunoscută şi răspândită pe teritoriul Franţei.

”Parteneriatul cu Grupul Bolloré reprezintă oportunitatea de care reţeaua Citroen poate profita,  pentru a creşte cifra de afaceri şi a atrage în showroom-urile sale un nou segment de clienţi, seduce prin originalitatea şi prospeţimea Bluesummer, reuşind astfel  să promoveze întreaga gamă”, declară Philippe Narbeburu, Director Comercial Citroen şi DS Franţa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2106 :: 17.79MB