No SSO cookie

Noul concept Citroen Aircross

voteaza
(0/ 0)
Noul concept Citroen Aircross
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aircross se mândreşte cu o apariţie inedită pe segmentul SUV, graţie proporţiilor echilibrate şi extrem de fluide, ce conferă concept car-ului protector şi primitor o identitate puternică şi un spirit optimist.

 
 

Cu ocazia sărbătoririi a 50 de milioane de autovehicule vândute de la înfiinţarea mărcii, acum 95 de ani, Citroen lansează un nou concept car surprinzător, creativ şi îndrăzneţ.

2

 

Citroen Aircross reflectă ambiţia mărcii pe plan internaţional, consolidându-şi poziţia iniţiată de C4 Cactus cu o configuraţie care se doreşte a fi comercializată în întreaga lume. Aircross cutremură regulile de design şi respectă, în acelaşi timp, principiile de bază ale segmentului SUV. Mizând pe principiile de dezvoltare şi stil ale C4 Cactus, design-ul caroseriei şi ambianţa habitaclului reflectă caracterul modern, cu adevărat inedit. Noul concept car denotă capacitatea Citroen de a-şi afirma identitatea pe toate segmentele de autovehicule. Concept-Car-ul CITROËN Aircross se bazează, în primul rând, pe realizările C4 Cactus printr-o atitudine aparte combinând cu succes forţa cu energia pozitivă, poate fi calificat drept un SUV protector şi extrem de primitor. 100% optimist, vehiculul elimină orice urmă de agresivitate şi optează pentru o personalitate unică, pură şi optimistă, graţie proporţiilor echilibrate cu accente orizontale subliniate de formele fluide şi naturale, valorizate de componente grafice puternice, inclusiv “Alloy Bumps” şi “Air Signs”. Rezultatul final este amplificat de culoarea caroseriei roşu-portocaliu, ce inspiră energie şi calm precum şi de materialele inovatoare, care denotă           robusteţe.

3

 

Habitaclul Citroen Aircross a fost special conceput pentru a crea o stare fizică şi mentală de bună-stare. Pe lângă confortul fizic excepţional, asigurat de scaunele generoase, senzaţia de bine este sporită, în continuare, de materialele calde dar şi de mixul de lumină şi culori revigorante. Liniile pure cu accente diagonale creează senzaţia de spaţiu, în timp ce formele geometrice ample denotă interiorul ordonat, fiecare element combinând cu succes funcţionalul cu designul. Concept car-ul vine echipat cu două ecrane de 12 inch HD, dintre care unul este mobil şi poate fi mutat de la un pasager la altul. Fiecare scaun este prevăzut cu difuzoare şi microfoane pentru a încuraja dialogul dintre pasageri. Inteligenţa tehnologică este mai mult decât evidentă prin optarea pentru un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, ce combină eficienţa cu performanţa de nivel înalt.

Concept car-ul Citroen Aircross urmează să fie dezvăluit cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, o locaţie simbolică, ţinând cont de importanţa pieţei chineze pentru Citroen, piaţă ce reprezintă 25% din valoarea totală a vânzărilor şi numărul unu a mărcii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2239 :: 17.79MB