No SSO cookie

Citroen C4 Cactus câștigă titlul de “2015 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR” la New York

voteaza
(0/ 0)
Citroen C4 Cactus câștigă titlul de “2015 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR” la New York
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen C4 CACTUS a câştigat titlul ”2015  WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR” joi, 2 aprilie în cadrul Salonului Auto Internaţional de la New York.

 
 

Juriul a acordat acest titlu automobilului care s-a remarcat pe parcursul anului prin design-ul aparte, detaşându-se prin stilul îndrăzneţ şi inovator. C4 Cactus a reuşit, graţie caracteristicilor stilistice îndrăzneţe şi design-ului optimist, care îmbină perfect frumosul cu funcţionalul, să câştige cel mai mare număr de voturi.

l_14.080.005

 

Alexandre Malval, Director de Design Citroen, a avut onoarea de a primi titlul ”2015 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR” acordat modelului C4 Cactus cu ocazia Salonului Auto Internaţional de la New York. Anual, juriul ”World Car Of The Year” acordă acest premiu modelului cu cel mai inovator design.

l_14.080.009

 

Citroen C4 Cactus completează, astfel, lista marilor câştigători din ultimii ani, alături de modele ca: BMW i3, Jaguar F-Type, Range Rover Evoque, Aston Martin Rapide. Şi acesta nu este singurul succes pe care Citroen l-a repurtat în cei 11 ani de organizare ”World Car Of The Year”: a câştigat deja Premiul de Design cu C4 Coupe în 2006 şi de alte de 4 ori s-a clasat printre finalişti.

l_14.081.033

 

Acest titlu renumit se adaugă seriei de titluri internaţionale câştigate de C4 Cactus încă de la lansare, peste 30 în total. Recunoaşterea vine atât din partea experţilor cât şi a publicului larg, ţinând cont de faptul că peste 60.000 de clienţi din Europa au comandat deja un C4 Cactus exprimându-şi entuziasmul crescut faţă de acest model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5841 :: 17.82MB