No SSO cookie

BMW Seria 7 2016, surprins fără camuflaj

voteaza
(0/ 0)
BMW Seria 7 2016, surprins fără camuflaj
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Următoarea generație a lui BMW Seria 7, cu numele de cod G11, a fost surprinsă de curând fără vreun camuflaj. Versiunea lungă a lui Seria 7 va purta începând cu acest an numele de cod G12.

 
 

Noul sedan emblematic al mărcii germane este programat pentru a fi lansat după jumătatea acestui an și ar trebui să ajungă în showroom-uri în toamna acestui an, pentru a fi catalogat ca un model 2016. Cel mai probabil această unitate care a fost fotografiată de curând este o unitate de pre-producție, ceea ce înseamnă că un debut la un salon auto internațional este de așteptat să se întâmple în curând. Se zvonește că lansarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt din perioada 17 - 27 septembrie 2015. O altă variantă luată în calcul de presa auto mondială este că ar putea fi lansat la Salonul Auto de la Geneva din martie.

Cei de la BMW au decis să adopte o abordare relativ sigură cu privire la design-ul noii Seria 7, cu linii provenite de la conceptul de lux BMW Vision Future Luxury prezentat la Salonul Auto de la Beijing din 2014 și de la generația anterioară a sedanului de lux.  Partea frontală este acum mult mai agresivă și dispune de noile faruri cu laser de la BMW, o tehnologie întâlnită și pe modelul i8, ele putând fi comandate opțional, cel mai probabil. Designul interior se pare că a evoluat foarte puțin, având în vedere aspectul bordului precum și selectorul cutiei de viteze automate sau comutatorul iDrive, identice cu ale generației actuale.

ce5yu99b5dot_800

 

Se zvonește de asemenea că noul model va fi disponibil opțional cu o trapă panoramică de dimensiuni generoase, denumită sugestiv “Sky Lounge”, care va crea o ambianță aparte în habitaclul luxos al noului Seria 7.

În timp ce la prima vedere totul pare că nu a evoluat foarte mult, schimbările radicale sunt în zonele mai puțin vizibile. La baza noului Seria 7 este o platformă modulară numită 35up, care este destinată să constituie baza celor mai multe modele BMW lansate în viitor, pornind de la Seria 3 și urcând în gama de modele.

O dotare mai puțin întâlnită se pare că este îmbrăcarea capacului de pe motor în piele în loc de clasicul plastic, disponibilă opțional. Singura explicație logică pe care o putem găsi referitor la această dotare interesantă este că noul Seria 7 dorește să sublinieze că este mult mai luxos față de predecesorul său.

Construcția ușoară este considerată a fi punctul forte al acestei platforme 35up, utilizând fibra de carbon pentru anumite elemente. Economia de greutate pentru noul Seria 7 ar putea totaliza între 150 kg și 200 kg față de modelul actual, care cântărește aproape 2 tone. Noul model poate cântări la fel sau chiar mai puțin față de actualul Seria 5, care cântărește aproape 1,8 tone.

În ceea ce privește motorizările disponibile, se așteaptă ca noul Seria 7 să fie lansat în Europa cu motoare pe benzină în șase și opt cilindri, respectiv 740i și 750i. Ar trebui să existe și o motorizare diesel cu șase cilindri, 730d, cea ilustrată în fotografiile surprinse de curând. Un 760i V12 și un plug-in hibrid 740e sunt așteptate să fie lansate concomitent cu noul model.

SURSĂ FOTO: AutoWeek.nl

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3624 :: 22.19MB