No SSO cookie

TUNING: Porsche Cayenne Wide Track

voteaza
(0/ 0)
TUNING: Porsche Cayenne Wide Track
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Kahn Project vin in ajutorul posesorilor de Porsche Cayenne cu un kit impresionant. Acesta reuseste sa sporeasca toate calitatile SUV-ului german. Agresivitatea, eleganta si unicitatea ating un alt nivel. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

In cazul in care nu sunteti multumiti cu varianta de fabrica, atunci cei de la Kahn Design va ofera un kit impresionant.
Acest kit vine cu modificari care vor oferi masinii dumneavoastra un aspect mult mai elegant, unic si agresiv. S-au facut modificari sesizabile atat la exterior cat si la interior. Spoilerele ofera un design agresiv, la fel si aripile evazate si eleronul pentru haion. Pentru a completa designul sportiv, cei de la Kahn ofera si jante de 20, 21, respectiv 22 de inch. In plus, pentru a desavarsi gradul de eleganta, in partea din fata au fost montate lumini de zi dotate cu tehnologia LED.La interior, tunerul a oferit un grad sporit de eleganta si exclusivitate, fiind foarte luxos. Cat despre performanta, masina a fost dotata cu un sistem de evacuare performant si suspensie de tip sport. Sub capota putem gasi trei variante de motorizare. Puteti opta pentru un motor V6 de 3.6 litri care costa 94.000 de euro si pentru doua motoare diesel de 3.0 litri care costa 83.000 de euro, respectiv 89.000 de euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1823 :: 22.18MB