No SSO cookie

ATP Exodus este partener Opel

voteaza
(0/ 0)
ATP Exodus este partener Opel
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

ATP Exodus are o experienta redutabila pe piata auto romaneasca si internationala

 
 

Cu un istoric bogat in domeniul auto si transporturi, grupul ATP Exodus a ales sa includa in structura sa de business o marca de volum cu prestigiu, recunoscuta pentru fiabilitatea modelelor si designul modern al gamei. Incepand cu decembrie 2011, Baia Mare are un nou dealer Opel, ATP Exodus & AM.

Situat in complextul din Bd. Bucuresti, sediul include un showroom incapator si service dotat conform standardelor Opel. Dispus pe o suprafata de 400 mp, spatiul de expunere va prezenta publicului cele mai noi modele ale marcii. Gama Opel va fi completata in curand la showromuri de GTC Astra, Zafira Tourer si noua generatie Combo. Atat consilierii de vanzari, cat si profesionistii aftersales sunt pregatiti pentru intampinarea primilor clienti.

“Suntem increzatori ca noul partener Opel va aduce inca o prezenta profesionista in reteaua nationala si ne bucuram ca anul aniversar pentru Opel, 2012, va fi intampinat de brand cu noi forte”, a declarat Constantin Avromescu, Opel Romania Country Director.

“Introducerea marcii Opel nu vine in cadrul grupului ATP Exodus ca urmare a unei idei grandioase, nici ca obiectiv principal de a infrange concurenta. Ne concentram cu precadere asupra depasirii propriilor limite, iar succesul este rezultatul unei intrebari puse in permanenta: Cum sa ne perfectionam ca sa facem lucrurile maine mai bine decat le-am facut astazi? Unul din raspunsuri este o dovada vie: Opel! Credem ca posibilitatea de a o comercializa va aduce cu siguranta beneficii tuturor partilor, dar in special clientilor nostri”, a declarat Mircea Cirt, Director General al Grupului ATP Exodus.

Grupul ATP Exodus are acoperire nationala, dar si internationala, cu 7 sucursale in Serbia si Bulgaria. Infiintat in urma cu 16 ani, ATP Exodus are in portofoliul de business importul si distributia de piese de schimb pentru camioane, ca si centre de vanzari si service pentru automobile si autocamioane.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1864 :: 17.79MB