No SSO cookie

Opel introduce Noul Combo Van in Marea Britanie

voteaza
(0/ 0)
Opel introduce Noul Combo Van in Marea Britanie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vauxhall Van va intra la cvanzare in Marea Britanie din februarie 2012, la preturi incepand de la 14.703 lire.

 
 

Preturile pentru Opel Combo, care va fi vandut in Marea Britanie sub marca Vauxhall, vor incepe de la 14.703 lire fara TVA, pentru modelul L1H1 2000 1.3 CDTI 16 V si 90 CP.

Opel Combo este rezultatul unui parteneriat intre GM Europa si Grupul Fiat pentru furnizarea de mai multe vehicule comerciale, inclusiv combo care se bazeaza pe Fiat Doblo. Grupul Chrysler va vinde, de asemenea, o versiune comercială a lui Doblo,  in SUA si Canada, sub marca Ram.

Vauxhall panel van este disponibil in doua lungimi, 4.39 m si 4.74 m, doua variante de inaltime, 1.85 m si 2.10 m, doua niveluri de echipare. De asemenea este disponibil in patru variante de motorizare diesel.

Gama de motorizări include un CDTI de 1.3 litri si un CDTI de 1,6 litri, fiecare cu 90 CP, o varianta 1.6 CDTI cu 105 CP si o varianta 135 CP, 2.0 CDTI.

Motoarele 1.3 CDTI sunt oferite cu o cutie de viteze manuala cu cinci trepte, in timp ce CDTI 1.6 si 2.0 CDTI vin cu o transmisie manuala cu sase trepte. Ca o optiune, 1.6 CDTI este oferit, de asemenea, cu cutie de viteze  "Tecshift".

In afara de modelele echipate cu transmisia Tecshift, toate celelalte motorizari sunt oferite cu sistemul start / stop, care reduce consumul de combustibil si  emisiile de CO2.

Caracteristicile standard pentru toata gama includ  blocarea centralizata de la distanta a usilor, pereti de compartimentare de otel, computer de bord, servodirectie electrica, airbag pe partea soferului, ABS cu EBD, CD/radio si o priza de alimentare 12 V in tabloul de bord.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2710 :: 22.11MB