No SSO cookie

Noutati-auto

  • Noutati-auto · 18 Aprilie 2018 · Comentarii (0) · Imagini (14) ·

    Range Rover Velar a primit distincția de cea mai frumoasă mașină din lume

    Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York.

    Detalii
  • Noutati-auto · 18 Aprilie 2018 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Nokian lansează gama de anvelope de vară 2018

    Aramid Sidewall, tehnologia unică Nokian Tyres, stă în centrul portofoliul de vară Nokian Tyres 2018, oferind fiabilitate și rulare în condiții de siguranță în sezonul de vară.

    Detalii
  • Noutati-auto · 18 Aprilie 2018 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer

    Anunțată în cadrul Salonului Auto de la Geneva, schimbarea numelui din ‘Picasso’ în ‘SpaceTourer’ pentru a desemna MPV-urile Citroën este o oportunitate pentru Marcă de a-și lansa al treilea episod din saga publicitară: ‘Can’t wait for the road’.

    Detalii
  • Noutati-auto · 18 Aprilie 2018 · Comentarii (0) · Imagini (7) ·

    Peste 50 de ani de Opel GT

    Moment de reper: autovehiculul sport a ieșit prima dată de pe linia de asamblare în 1968

    Detalii
  • Noutati-auto · 18 Aprilie 2018 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Toyota România continuă campania de rechemare în service a modelelor echipate cu airbag Takata

    În luna martie a acestui an au fost rechemate 1.639 de autovehicule pentru realizarea reparației necesare Toyota România a inițiat la nivel local, în anul 2015, o campanie de rechemare în service a anumitor modele Toyota echipate cu airbag Takata ce viza înlocuirea capselor pirotehnice, parte componentă a airbag-urilor menționate, campanie ce se desfășoară și anul acesta. Rata de performare a campaniei a ajuns la 30%, ceea ce înseamnă că una dintre trei mașini din totalul celor afectate de la începutul campaniei au fost remediate. În luna martie a acestui an, Toyota a rechemat în service în România un număr de 1.639 de autovehicule pentru care se va efectua gratuit reparația necesară. Astfel, atelierele de reparații autorizate Toyota efectuează gratuit reparația necesară, la o dată convenabilă și stabilită de comun acord cu clienții. Operațiunea de reparație durează aproximativ 3-4 ore, în funcție de model, clienții fiind înștiințati, în prealabil, dacă apar amendamente sau completări aduse campaniei pe parcursul derulării acesteia. Airbagurile frontale Takata conțin o capsă pirotehnică posibil asamblată cu material pirotehnic neconform, care, în cazul unui accident în care airbagurile frontale s-ar activa, materialul pirotehnic neconform ar putea provoca spargerea capsei pirotehnice și declanșarea anormală a acestuia. În România nu a fost înregistrat până acum niciun caz de funcționare defectuoasă a airbagurilor Takata pentru niciunul dintre modelele autoturismelor vizate.

    Detalii
  • Noutati-auto · 08 Ianuarie 2018 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Ce trebuie să știi înainte de a achiziționa un autoturism

    Dacă te gândești să achiziționezi o mașină, dar ești dezarmat deoarece nu știi exact cât costă mai exact întreținerea ei anuală, fără a pune la socoteală costurile pentru combustibil, ar fi bine să citești cu atenție acest ghid pe scurt.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1822 :: 22.27MB