No SSO cookie

5 stele la testele EuroNcap pentru Ford B-MAX

voteaza
(5/ 1)
5 stele la testele EuroNcap pentru Ford B-MAX
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Modelul B-MAX, produs in fabrica Ford de la Craiova, a trecut cu succes cea mai recenta sesiune ale testelor EuroNcap, obtinand calificativul maxim de 5 stele la capitolul siguranta.

 
 

Astfel, la capitolul protectia pasagerilor adulti, Ford B-MAX a obtinut cel mai mare punctaj – 92%, masina fiind apreciata, mai ales, pentru protectia oferita in zona capului.

Modelul a impresionat juriul obtinand punctaje foarte ridicate pentru protectia copiilor transportati in scaunele corect fixate in sistemele ISOFIX ale banchetei din spate, pentru sistemele de asistenta prezente la bordul sau, dar si pentru protectia pietonilor.

Cele mai uimitoare rezultate au fost obtinute in cazul unui impact lateral. Chiar si in lipsa stalpului central, noul Ford B-MAX a trecut cu succes acest test, datorita usilor culisante care, in momentul in care sunt inchise, substituie fara probleme sarcina pilonilor B.

La finalul acestei sesiuni de teste EuroNcap, Ford B-MAX se afla in topul celor mai sigure masini, asemenea automobilelor apartinand segmentului premium.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2204 :: 22.16MB