No SSO cookie

Kobayashi nu crede ca vor fi mai multe depasiri in F1

voteaza
(0/ 0)
Kobayashi nu crede ca vor fi mai multe depasiri in F1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kamui Kobayashi a declarat ca nu se asteapta ca numarul depasirilor sa creasca in mod considerabil in Formula 1 incepand cu sezonul 2011, nici sistemul KERS si nici eleronul reglabil nefiind create de asa natura incat sa intensifice spectacolul din Marele Circ.

 
 
Japonezul Kamui Kobayashi, pilot al echipei Sauber, s-a declarat sceptic cu privire la inmultirea depasirilor in Formula 1 odata cu revenirea sistemelor KERS si cu introducerea eleroanelor spate ajustabile.

'' Nu cred ca sistemul KERS va ajuta pentru ca aproape toata lumea il are. '' si-a inceput declaratia niponul, care a adaugat: '' Mai ramane doar eleronul reglabil si nu cred ca ideea cu distanta de o secunda intre masina care-l activeaza si masina din fata este cea mai buna.''

Kobayashi nu s-a declarat totusi de acord cu Sebastian Vettel, cel care spunea ca noile modificari tehnice vor cauza probleme pilotilor, facandu-i sa nu mai fie atenti la ce se intampla pe circuit. In schimb, pilotul japonez este de parere ca este de datoria pilotilor sa se adapteze la aceste modificari si ca aceia care se vor acomoda mai usor cu acestea vor avea un atu consistent in fata celorlalti.

In incheiere, pilotul Sauber a dorit sa scoata in evidenta modificarea care, din punctul sau de vedere, va face cursele mai interesante, si anume introducerea noilor pneuri Pirelli. Despre acestea, Kobayashi a spus ca sunt diferite din aproape toate punctele de vedere fata de vechile pneuri, ceea ce face misiunea pilotilor mai grea si ceea ce va face spectacolul mai intens pentru spectatori.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1804 :: 22.11MB